X

De cine ne apără NATO la Marea Neagră? De meduze și delfini?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Show-ul NATO de la Washington, mascarada care acoperă privatizărea războielor! Iată pericolul despre care nu vorbește niciun politician avizat, cu curaj!

Aparatul de stat american este infiltrat de CEO de companii care transformă securitatea națională și globală în scenă de război! Iar acest model este replicat în toată lumea occidentală. Vă aduc în momentul administrației Bush și vă dau două exemple Rumsfeld și Cheney, care serveau de fapt interesele companiilor lor, iar invadarea Irakului a fost pentru a câștiga exact companiile lor!

Momentul 2003, prin Invadarea pe motive imaginate a Irakului și semnarea de către Bush, în 2006, a ,,Defence Authorization Act” au făcut din crizele provocate cea mai mare afacere pentru elita corporatistă și fondurile private de investiții!

Acesta este subiectul cel mai dificil pe care lideri suveraniști îl au de gestionat pentru viitorul securității și apărării României! Pentru asta ai nevoie de curaj!

În plus, Donald Trump a spus acum două săptămâni că America a provocat războiul din Ucraina, iar această ultimă țară nu va intra niciodată în NATO pe viitorul său mandat! Dar în România, politruci slugi dau publicului impresia că frișca savarinei este proaspătă și făcută din materiale bio!

Sergiu Mihalcea

Citiți și: Pregătiri de război: MApN a cerut medicilor de familie lista cu tinerii inapți pentru militarie

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Da și corporațiile, fabricike de armament, fondurile de investitii cui aparțin ?? Nu știu de ce mai scrieți articole, dacă nu aveți curajul să dați în vileag mafia evreiască internațională, bancherii evrei internaționali ! Aceste bănci, fabrici de armament, corporații, fonduri de investiții aparțin acelorași familii de bancheri, acelorași oligarhii evrei de care vorbea și Adolph Hitler înainte și în timpul celui de al doilea război mondial. Aceste țări agresoare SUA, UK sunt conduse de bancherii și cămătari evrei, care au dus războaie de agresiune, de dominație pentru instaurarea suprematiei iudaice la nivel mondial, lucru care se întâmplă și în prezent, în acest război pe care îl duc pentru extinderea dominatiei și influenței lor globale și în Europa, pentru acapararea resurselor și bogățiilor Ucrainei și în final ale Rusiei. Și, ca de obicei, după aceste războaie în care intram la ordinele marilor puteri, nu ne alegem cu nimic, ba mai mult suntem jefuiți sau puși să plătim despăgubiri sau să întreținem baze militare pe teritoriul și pe banii nostri si să luptam împotriva unor țări cu care nu avem nimic d e împărțit. Iar de îmbogățit se îmbogățesc doar acești bancheri și oameni de afaceri care sunt proprietarii acestor bănci și companii și fabrici de armanet, împreună cu tarile agresoare cu care duc aceste războaie.

      1. Da, național socialistii au avut un acord de transfer a evreilor în Palestina, prin care evreii erau ajutați să ajungă în viitorul stat Israel. Acest acord de transfer ajuta ambele țări și popoare. Pe de o parte, germanii doreau să scape de prezența și de influența evreilor din Germania, care acaparasera economia și finanțele Germaniei, așa cum fac de fapt, peste tot, iar pe de altă parte, evreii ajungeau în Palestina, unde iși vor înființa noul stat Israel. Cine nu a fost de bună credință, în această perioadă au fost din nou evreii, care au început să ii hartuiasca pe germani și în cele din urmă să le declare război prin boicotul și sancțiunile economice, dar și prin declarațiile de război împotriva Germaniei de către țările conduse de bancherii și de evrei sionisti Marea Britanie, Franța și în final SUA. Deci, evreii s – au folosit de Germania, pentru a – și realiza interesele, iar apoi au distrus această țară, au acuzat-o de holocaust, după ce, în bombardamentele statelor agresoare SUA și Marea Britanie au ars și au distrus aproape toate orașele germane și au murit 25 de milioane de germani, iar 15 milioane de germani care au fost luați prizonieri de URSS și SUA au murit în gulaguri și în lagărele de război americane. Apoi prin programul Morgenthau, evreii bolșevici și cei sionisti, împreună cu bancherii din Washinghton au distrus industria și agricultura Germaniei și au înfometat poporul german, l- au maltratat, au ucis și violat femei și copii, bătrâni drept pedeapsă colectivă aplicată pentru a zdrobi, pedepsi și extermina poporul german și i-au acuzat de holocaustul comis de ei, de fapt, împreună cu SUA, Marea Britanie, URSS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button