X

George Simion îl nimicește pe Marcel Ciolacu: E marioneta lui Klaus Iohannis. Nu mai are nicio putere!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am participat astăzi, la consultările organizate de Marcel Ciolacu cu privire la data alegerilor prezidențiale.

Am văzut un premier slab, un premier care nu e propriul lui stăpân, un premier la care diferite grupuri de interese pe care nu le cunosc au ajuns. Mă temeam că este mincinos, e mai mult, nu poate, este neputincios. A anunțat un calendar.

Nu știu cu ce este șantajat domnul Ciolacu, pe noi nu ne interesează când sunt alegerile, altele sunt problemele românilor, dar eram pregătiți pentru 15 septembrie. Și mâine se poate da HG.

Dacă mai țineși minte declarațiile domnului Ciolacu, cu șmecheria care se termină la gardul Palatului Victoria, cât de hotărât era dumnealui. Practic, a fost păcălit să facă alegeri comasate în iunie și acum este păcălit din nou.

Au trecut o lege prin Parlament, noi ne-am pregătit. A anunțat premierul acestei țări 15 septembrie. Pot înțelege că premierul este mincinos? Da. Am mai discutat despre procesul viciat de pe 9 iunie, despre ce greșeală au făcut, deși fuseseră avertizați, despre numărul mare de buletine de vot anulate, despre faptul că nu a fost respectat procesul electoral. Alegerile au fost comasate de frica noastră!

Azi e un președinte de partid care încă scrie o carte, avem doi candidați cu doctorate copiate și un alt candidat care nu are diplomă de bacalaureat. Hai să punem diplomele de bacalaureat, eu am luat 9,69, să pună toți diplomele pe masă și să vedem cui îi lipsește diploma, cine nu a arătat-o niciodată.

Sunt siderat de cum minte premierul, de cum anunță o dată și nu se ține de cuvânt. Cred că și el e rușinat, dar nu are ce face, puterea nu e la el. El ia hotărârea, dar altcineva dictează. Nu știu cine, SUA, ambasadele, Klaus Iohannis. Ciolacu pare o marionetă în mâna președintelui!

Cu siguranță acest guvern marionetă este sub comanda lui Klaus Iohannis, premierul este mincinos, iar Nicolae Ciucă nu se califică în turul 2, de aceea i-au dat răgaz fostului general încă trei luni.

I-am zis lui Marcel Ciolacu că este un premier mincinos, a dat din umeri și a părut neputincios, nu doar mincinos. Înțelege și el că este corect, și-au bătut joc de calendar, au comasat alegerile, acum modifică, s-a schimbat schimbarea.

Eu nu am venit cu nicio propunere, am auzit niște date și am mers pe acele date.

Marcel Ciolacu a părut total captiv unor grupuri de interese și ia în calcul luna decembrie, poate până atunci primesc o veste de la SUA, ambasade, de unde ascultă ei și o să li se dea numele viitorului președinte, poate acum Biden este ocupat.

Ciolacu e un premier care va fi sacrificat, nu va prinde finalul acestui an.

AUR nu face alianțe nici cu USR, nici cu PSD-PNL. AUR are propriul drum, merge până la capăt și sunt convins că alegerile sunt ori în septembrie, ori cum vor șefii lui Ciolacu, în noiembrie – decembrie, dar eu intru în turul 2.

Cred că dacă se organizează alegeri corecte de data asta nu mai câștigă Ion Iliescu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Alegerile parlamentare și prezidențiale vor fi fraudate. Serviciul Român de Informații controlează procesul de vot, prin Serviciul Special de Telecomunicații, care operează liste electorale cu milioane de nume și prezente fictive, dar și prin interpușii care conduc Autoritatea Electorală Centrală și care manevrează buletinele de vot la nivelul secțiilor de votare. Deci, pe cine ne va scoate SRI și stăpânii lui CIA & Mossad din urne de data asta ??? Eeeee, vă las pe voi să ghiciți !!! Hai că nu e greu !!!! Incepe cu m…a psd și pnl și cu M……l C……. u președinte și N. ….. e C…. a premier !!! Vă va da iar țeapă !!!

  2. „Au trecut o lege prin Parlament, noi ne-am pregătit. A anunțat premierul acestei țări 15 septembrie.” Adică tovarășul Simion e de acord cu alegeri la 15 septembrie, ziua în care ar trebui ca pensionarii să primească prima pensie majorată de ciolacul personal și partidul condus de el. Pe hârtie adică. Adică tovarășul Simion pune și dumnealui umărul la minciuna cu mărirea pensiilor pentru care, de fapt, nu sunt bani.
    https://www.national.ro/social/bomba-se-amana-legea-pensiilor-nu-sunt-bani-831407.html/
    Nu v-ar fi rușine! Toți politicienii sunteți niște mincinoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button