X

Părintele Justin Pârvu a fost pomenit, la Mănăstirea Petru Vodă, la 11 ani de la trecerea la Domnul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marele duhovnic al neamului românesc, părintele Justin Pârvu, a fost pomenit, sâmbătă, la Mănăstirea Petru Vodă.

Părintele Justin Pârvu a trecut la Domnul în ziua de 16 iunie 2013.

„O zi cu multă lumină în suflet, întipărită și pe chipurile miilor de pelerini care au participat azi, 15 iunie, la slujba de pomenire a  Părintelui Justin Pârvu. Românii, dintre care foarte mulți îmbrăcați în costume naționale, au venit să își cinstească Părintele ce ani la rândul le-a încălzit inimile și liniștit sufletele mult îndurerate și obidite de duritatea sistemului de azi. Părintele Justin rămâne pentru majoritatea românilor autentici, un simbol al frumosului românesc, al nădejdii și biruinței creștine”, notează Revista Atitudini.

Sf. Liturghie și parastasul au fost oficiate de un larg sobor de preoți și diaconi, sub protia Preasfințitului Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei.

Veșnică pomenire Părintelui Justin și să avem ocrotirea și mijlocirile sale la Tronul cel ceresc!

Foto: Revista Atitudini
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button