X

Fermierii se revoltă împotriva Pactului verde european: „Se dorește eliminarea suveranității alimentare!” După Spania și Franța, peste 27.000 de fermieri cu mii de tractoare sunt așteptați să protesteze, marți, în Belgia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Protestele fermierilor au reînceput, după Spania și Franța, manifestări masive fiind anunțate la Bruxelles, cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

Încă de luni, sute de fermieri au blocat principalele puncte de trecere a frontierei dintre Spania și Franța, notează TVRInfo.ro.

Protestatarii cer reguli mai stricte pentru țările terțe în ceea ce privește siguranța alimentară și standardele de calitateFermierii au cerut din nou ca autoritățile europene să asigure o concurență corectă și egală pe piață prin tarife și taxe pe importuri. De asemenea, fermierii se revoltă față de politicile europene de mediu.

„Principala noastră problemă la nivel european este că, prin Pactul Verde European, se dorește eliminarea modului de viață tradițional al oamenilor și a sistemului alimentar european. Vor să elimine suveranitatea alimentară europeană, iar noi, fermierii, nu suntem dispuși să facem acest lucru, a declarat David Martinez, preşedintele Asociaţiei fermierilor din Burgos.

Totodată, marți, 4 iunie, fermierii vor protesta în Belgia, la Bruxelles, cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

Organizatorii se așteaptă la participarea a 27.000 de protestatari și 3.000 de tractoare. În cadrul protestului, un grup de 27 de tractoare se va deplasa, sub escorta poliției, de la Heysel la Place du Luxembourg, după care se vor întoarce la Heysel, potrivit informațiilor anunțate de MAE român, care a transmis o atenționare de călătorie pentru românii care ajung în Belgia în această perioadă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Baba criminală trebuie dată jos cu toată gașca de teroriști climatici, plandemici și toți trebuie judecați în regim de urgență pentru exterminarea populației europene prin pandemie falsă, prin vaccinuri letale, prin crearea crizei climatice artificiale în scopul distrugerii agriculturii europene, a sistemului european alimentar și a suveranității economice a statelor europene. Cerem emitere de mandate de arestare de către Curtea Penală Internațională împotriva acestei criminale și a celor care au creat pandemia falsă de covid și Pactul Verde pentru distrugere economică și alimentară în scopul exterminarii populației europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE