X

REZULTATUL ALEGERILOR: PPE renunță la eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie din Green Deal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie. 

Weber a declarat pentru POLITICO că interdicţia a fost o „greşeală”, promiţând că grupul său va discuta despre anularea acesteia în „zilele următoare”.

Suveraniștii au câștigat foarte multe mandate în Parlamentul European și globaliștii încep să dea înapoi de la măsurile aberante, îndreptate împotriva oamenilor. Iată, că uneori, votul contează, dacă este dat cui trebuie!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. nu înțeleg despre ce globaliști este vorba când interzicerea motoarelor cu combustia internă este doar o auto-castrare a țărilor din U.Europeană și Statele Unite ale Americii de Nord plus Canada.
    Pe plan global marii consumatori sunt sub continentul indian, China, Africa, America de Sud unde această castrare a motoarelor termice nu există și nu e prevăzută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button