X

Țările BRICS vor crea o alternativă la SWIFT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țările BRICS vor crea curând un sistem de plăți reciproce alternativ la SWIFT, a anunțat prorectorul Academiei de economie și adminstrarea statului, Andrei Margolin, vorbind la Forumul Internațional Financiar și Economic al BRICS din Moscova, relatează TASS.

„Nu am nicio îndoială că în cadrul BRICS va fi creat un sistem de plată alternativ. Nu suntem încă pregătiți să discutăm despre o monedă unică, poate într-un viitor îndepărtat”, a spus el. ”Dar un sistem de plată alternativ la SWIFT, care să fie atractiv pentru cele mai diferite țări ale lumii, este aproape să vadă lumina zilei. Iar asta este ceea ce trebuie să facem împreună”.

Potrivit spuselor sale, BRICS este acea organizație ce-și poate asuma responsabilitatea de a stopa aproape orice consecințe ale crizei globale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Alooo, nenea prorectorul, dumneata trăiești în trecut rău de tot! Alternativa la SWIFT a fost implementată deja de 2 ani! Și se bazează pe platforma chineză, pe care rușii au adoptat-o imediat după ce au fost excluși din SWIFT-ul globalisto-satanist. De atunci avem deja vreo 15 state care au aderat la acea platformă și ea se extinde în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button