X

34 de ani de când homosexualitatea a fost scoasă de OMS de pe lista bolilor. Steagul LGBTQ a fost arborat la sediul CE din Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană (CE) și-a anunțat susținerea pentru comunitatea LGBT, vineri, Ziua internaţională de luptă împotriva homofobiei, transfobiei şi bifobiei.

Cu această ocazie, steagul comunității LGBTQ a fosta arborat pe clădirea Berlaymont, care găzduiește sediul CE din Bruxelles.

„Astăzi și în fiecare zi, suntem alături de comunitatea LGBTIQ+”, a transmis, pe Facebook, Comisia Europeană.

Ziua internaţională de luptă împotriva homofobiei, transfobiei şi bifobiei se marchează anual, la 17 mai, reprezentând data la care homosexualitatea a fost scoasă de pe lista bolilor de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), respectiv 17 mai 1990.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Trebuie să cadă foc și pucioasa pe ei, cum a dat Dumnezeu peste Sodoma și Gomora !! Diavolul nu poate fi oprit decât prin focul lui Dumnezeu !!!! De diavol nu trebuie să îți fie milă și nici de slujitorii și agenții lui !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE