X

VIDEO // Legământul AUR pentru țară, la Țebea: Patrioții AUR se vor lupta la Bruxelles pentru pace, libertate și suveranitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alegerile din 9 iunie reprezintă un moment crucial al istoriei, când avem de ales între libertate și sclavie, suveranitate și vasalitate, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte, a spus, miercuri, la Țebea, Claudiu Târziu, preșesintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Claudiu Târziu a subliniat că statul român trebuie să redevină al românilor.

„În 9 iunie, luptăm pentru sufletul nostru, pentru țara noastră, să fie suverană, pentru românii noștri, de aici și de pretutindeni, pe care avem dreptul și obligația să-i apărăm”, a spus Claudiu Târziu.

Totodată, liderul AUR a explicat că România trebuie să fie tratată cu demnitate în UE și să aibă o șansă la dezvoltare egală cu a celorlalte state.

„Patrioții AUR pe care prin votul dvs îți veți trimite la Bruxelles se vor lupta pentru pace, demnitate, prosperitate, libertate și suveranitate.

Acesta este legământul pe care ni l-am luat și pe care îl reînnoim aici, la umbra gorunului lui Horea și lângă mormântul lui Avram Iancu. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Claudiu Târziu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Hristos a inviat !. In sfarsit Dumnezeu ,a intors fata catre poporul nostru prin acesti oameni care vor cu adevarat binele tarii noastre . Am incredere in acest partid cu ajutorul lui Dumnezeu ,va fi si o indreptare a tarii noastre in multe …. Cu Dumnezeu inainte frati roamani si alaturi de acest partid .!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button