X

Număr record de concurenți LGBTQ la Eurovision 2024

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproape 20% dintre concurenții care au participat la ediția Eurovision 2024 se declară membri ai comunității LGBTQ, notează L’Internaute, citat de Marius Tucă.

Potrivit sursei citate, în plus față de homosexuali, trans, lesbiene, quueer, la ediția din acest an au participat și doi concurenți care se identifică ca non-binari, adică nici bărbați, nici femei. Este vorba despre Nemo, care a și câștigat concursul, și Bambie Thug din Irlanda, care s-a declarat și o susținătoare a sataniștilor.

Dintre reprezentanții comunității LGBTQ la Eurovision au mai făcut parte Zaachariaha Fielding și Michael Ross, din Australia, Mustii din Belgia, Saba din Danemarca, Kenzy Loevett din San Marino, Silvester Belt din Lituania.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE