X

Când „Hristos a înviat” încalcă „standardele comunității”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă, 4 mai, două articole referitoare la Învierea Domnului, publicate pe pagina Rost, au fost cenzurate de Facebook, sub pretextul încălcării „standardelor comunității”.

Este vorba despre articolulul „Lumina Sfântă a fost primită la Mormântul Domnului la ora 14:13” și despre articolul „Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, despre o întâmplare de Paști, de la Aiud”.

Elementul comun pentru ambele articole este sintagma „Hristos a înviat!”, care- evident- nu reprezintă un „conținut violent și explicit”, așa cum am fost notificați.

„Tehnologiile noastre au indicat că această postare arată similar cu alte postări care încalcă Standardele comunităţii privind conținutul violent și explicit. Nu le permitem utilizatorilor de pe Facebook să distribuie conţinut care prezintă violenţă explicită”, se menționează în notificare.

În continuare, suntem informați că postările respective nu sunt șterse, ci „postate mai jos în Flux decât de obicei”.

Pentru a păstra aparența de „libertate de exprimare”, suntem anunțați că, în caz în care considerăm că s-a făcut o greșeală, putem solicita o analiză și, totodată, s-ar putea să avem dreptul să contestăm decizia în instanță.

O notificare similară am primit și pentru articolul despre părintele Gheorghe Calciu.

Dragoș Moldoveanu: Care standarde? Care violență?

„„Hristos a înviat” încalcă „standardele comunității”. Minunea primirii Luminii Sfinte înseamnă “conținut violent și explicit”.  Care standarde? Care violență? Contra-valorile promovate cu forța de neobolșevicii distrugători de familie și neam nu vor fi niciodată „standarde”. Iar adevărații promotori ai violenței sunt cei care se proclamă drept victime ale unei închipuite opresiuni. O asemenea reacție este ilustrativă în ceea ce privește modus operandi al marxiștilor noi cu multe fețe”, a comentat Dragoș Moldoveanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Fără prostia oamenilor Facebook dispare și moare. Nu e obligatoriu să avem cont pe Facebook. Faceți-vă conturi în inimile oamenilor pe care îi cunoașteți și care vă cunosc și asta în modul față în față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button