X

Audiența televiziunilor sistemului s-a prăbușit! Mafia media – pe topogan

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cele 91 de televiziuni cuprinse în măsurătorile Kantar Media au avut un rating mediu de 16,9% la nivel național (toată ziua), în cursul luni aprilie, mai mic cu 10,2% față de martie. Este o pierdere consistentă de la o lună la alta.

În locul emisiunilor politice de 2 lei dirijate de oamenii sistemului, românii preferă emisiunile de cancan precum: „Românii au talent” și „Las Fierbinți” la Pro TV, „Chefi la cuțite” și „iUmor” la Antena 1, „Insula de 1 milion” și seriale turcești la Kanal D.

Dezastru pentru televiziunile mogulilor – MAFIA MEDIA

Audiența națională a televiziunii România TV a scăzut în aprilie cu 12,3%, reprezentând o pierdere de 27.630 de persoane față de luna martie. România TV și-a păstrat prima poziție pe nișa știrilor cu o medie de 197.500 telespectatori pe minut (toată ziua). Pierderea de audiență la Antena 3 CNN a fost mai redusă: – 4,6% (6.910 de persoane).

Televiziunea familiei Dan Voiculescu a rămas pe a doua poziție a nișei cu un rating de 143.430 de telespectatori pe minut (toată ziua). Digi24 a reușit să-și conserve ratingul din martie, devenind a treia televiziune pe nișa știrilor, cu o medie de 53.310 de persoane pe minut, în timp ce Realitatea Plus a pierdut 15,6% din audiența avută în martie, fiind urmărită de 52.980 de persoane, conform Kantar Media. B1 TV a profitat de pierderile marilor jucători, câștigând doar 1.500 de persoane și a ajuns la un rating mediu de 23.610 telespectatori pe minut, departe de pretenția de a face „jocurile”… pardon!, ratinguri pe această nișă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Recomand “South Park” (film de desene animate), pe Comedy Central. Atât.
    Mai incorect politic chiar decât publicația noastră online cu același nume. “Familia Simpson” sau “Family Guy” sunt pistol cu apă pe lângă “South Park”.
    Traducătorii, la înălțime și ei: Este reconfortant ca, în plin regim “Elie Wiesel”, să vezi subtritarea: “Te omor cu mâna mea dacă ne torni, jidane!”…Eric Cartman adresându-se lui Kyle Brovolsky, după o nouă trăznaie pusă la cale de cei patru eroi ai serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE