X

Am intrat oficial în luptă cu Partidul Comasat pe toate fronturile!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

30 Aprilie a marcat ultima zi în care se puteau depune candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie, alegeri comasate în mod ilegal și neconstituțional de către comasații PSD și PNL.

A fost un efort uriaș pe care l-au făcut toți colegii mei de AUR din toate colțurile țării. Vreau să le mulțumesc pentru implicarea și determinarea de care au dat dovadă în ultimele săptămâni. Nu a fost deloc ușor, dar mă înclin în fața lor pentru faptul că au muncit aproape 24 de ore din 24 pentru a se asigura că avem candidați în toate județele.

Acum, după ce am terminat cu această perioadă dificilă, pot să trag câteva concluzii, deoarece s-au spus multe lucruri (în special în ultimele zile) și s-au încercat tot felul de acțiuni de intimidare a oamenilor noștri din toate filialele.

În primul rând, am reușit să acoperim toate județele țării. Avem liste depuse pentru toate consiliile județene, pentru toate consiliile locale din municipiile reședință de județ. Avem candidați puternici pentru președințiile consiliilor județene, dar și pentru funcțiile de primari din orașele reședință de județ.

Cu toate astea, avem o serie de localități în care nu am reușit să depunem listele. Motivele: încercarea de infiltrare a organizațiilor de oamenii PSD și PNL. Decât să punem oamenii primarilor sau liderilor județeni de la PSD și PNL, am preferat să nu depunem liste în anumite localități. Nu facem niciun fel de înțelegere și niciun fel de blat cu PSD sau cu PNL! Dimpotrivă, obiectivul nostru este acela de a scăpa țara de cele două partide, odată pentru totdeauna!

A doua concluzie și probabil cea care ne-a mâncat cel mai mult timpul: s-au făcut presiuni uriașe pentru ca AUR să nu candideze la aceste alegeri locale! Partidul Comasat PSD-PNL și sistemul care îi ține în brațe au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne bloca, pentru a se asigura că nu vom avea candidați. Ne-am trezit cu tot felul de infiltrați în anumite județe, care s-au detonat în ultimele zile.

A fost o luptă contra cronometru pe parcursul ultimelor 5 zile pentru a înlocui tot felul de „iepurași” plantați de PSD și PNL în AUR de-a lungul ultimilor ani, care au fost alături de noi, au mimat grija pentru românii pe care ne-am asumat să îi reprezentăm, care spuneau că sunt frații noștri de cauză. Din păcate, acești „iepurași” au ales să se retragă în unitățile care i-au plantat cu zgomot, încercând să ne denigreze, aruncând cu noroi.

Politica înseamnă, dincolo de luptele cu adversari cinici, și dezamăgiri. Și, într-adevăr, am fost dezamăgit de mulți dintre cei care, activați de păpușarii din spatele lor, au mânjit cu injurii munca a mii de colegi din întreaga țară.

Al treilea lucru pe care l-am observat a fost cel privind zvârcolirea sistemului de a ne bloca peste tot, prin toate mijloacele. Ne-am confruntat cu adevărate piedici în ceea ce privește expunerea publică a candidaților noștri, a elementelor vizuale care conțineau sigla AUR. Am fost interziși în anumite localități din țară doar pentru că suntem AUR și primarii se temeau de noi. Cei care au avut curajul să ne ajute și să ne ofere spații publicitare s-au confruntat cu ceva ce ei nu au mai întâlnit: proprietarii unor clădiri unde aveau spațiul de publicitate au reziliat contractul cu ei doar pentru că și-au permis să pună un banner cu AUR.

Cu toate acestea am răzbit! Iar de astăzi putem spune că suntem oficial în luptă cu Partidul Comasat Român pe toate fronturile: alegeri locale și alegeri europarlamentare!

Lupta va fi cruntă în continuare. Vor face tot ce depinde de ei pentru a ne bloca, pentru a nu ne lăsa să facem campanie. Disperarea este mult prea mare, atât la PSD, cât și la PNL! Frica de AUR le-a înghețat oasele și acționează bezmetic încercând să ne pună bețe-n roate. Însă, așa cum i-am surprins de atâtea ori, la fel o vom face și acum!

La alegerile din acest an ducem lupta veacului nostru! De alegerile pe care le vom face pe 9 iunie depinde viitorul nostru ca țară, dar și viitorul nostru în Europa! Pe 9 iunie va trebui să facem alegerile corecte, alegerile de viitor!

Uniți vom învinge Partidul Comasat Român!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button