X

Chipul marelui domnitor român Mircea cel Bătrân a fost reconstituit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Chipul marelui domnitor român Mircea cel Bătrân a fost reconstituit și colorizat de Florin Roștariu, un cunoscut fotograf, administratorul pagii de Facebook „Istorie în culori”.

Florin Roștariu a realizat reconstituirea feței lui Mircea cel Bătrân după pictura domnitorului din biserica Episcopiei de Argeș.

Printre cele mai importante personalități din istoria României pe care Florin Roștariu le-a editat și colorizat se numără Regina Maria, Aurel Vlaicu, Avram Iancu, Regele Carol I, Ecaterina Teodoroiu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button