X

CTP denigrează tinerii care votează în majoritate AUR! În 1990, bătrânul bolșevic lăuda minerii care i-au bătut cu bestialitate pe tinerii din Piața Universității

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un acces de furie, bătrânul bolșevic, Cristian Tudor Popescu, îi denigrează pe tinerii care votează AUR, la Europa FM, și a spus că „aceștia sunt progeniturile educației naționale, ai catastrofelor repetate an de an la testele PISA, la simulările naționale și Bacalaureat, ai facultăților-prăvălii de diplome creștino-ecologice și de drept, ai injuriilor, ignoranței, bullyingului, violenței, violurilor, drogurilor”. 

Tinerii trebuie să știe că acest Cristian Tudor Popescu lăuda minerii care i-au bătut cu bestialitate pe tinerii din Piața Universității. În 1990 tinerii cereau schimbarea comuniștilor lui Iliescu cu partidele democratice la fel cum astăzi tinerii vor o schimbare și aleg AUR în locul partidelor feseniste PSD și PNL. Vechile metehne nu se schimbă.

Articolul din ziarul Adevărul scris pe 19 iunie 1990 de Cristian Tudor Popescu – Copie

Oficial, conform evidenței de la comisiile parlamentare de anchetă, numărul răniților la mineriada din 13-15 iunie 1990 este de 746, iar numărul morților este de șase: patru morți prin împușcare, un decedat în urma unui infarct și o persoană înjunghiată.

Cu o ură proletară, bătrânul bolșevic aruncă cu venin asupra noii generații

„Potrivit sondajului realizat de organizația Tinerii Votează, AUR e pe primul loc, cu 16%, în intenția de vot a tinerilor între 18 și 35 de ani pentru Parlamentul României. «ȘOȘ – Partidul Șoșokina» e pe locul 4, cu 5%. Rezultatul nu e nicidecum „bombă”, cum îl prezintă presa. E firesc. Tinerii aceștia sunt progeniturile educației naționale, ai catastrofelor repetate an de an la testele PISA, la simulările naționale și Bacalaureat, ai facultăților-prăvălii de diplome creștino-ecologice și de drept, ai injuriilor, ignoranței, bullyingului, violenței, violurilor, drogurilor, asasinatelor în continuă creștere printre elevi și studenți”, a spus gazetarul.

„Sunt tinerii generației TikTok. Mulți dintre ei trăiesc din banii părinților și după ce trec de 30 de ani. Viitor de AUR țara noastră are”, a continuat Cristian Tudor Popescu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “UNUL DINTRE ASPECTELE CELE MAI GRAVE IL CONSTITUIE FAPTUL CA ALEGEREA VICTIMELOR S-A FACUT, DE MULTE ORI, PE BAZA UNOR DENUNTURI URLATE IN GURA MARE SAU A UNOR INDICII TRAGICOMICE : PARUL LUNG SUA BARBA LA BAIETI, FUSTA SCURTA LA FETE.”

    ce am scris mai sus e un extras din poza din dreapta a doua a articolului ce poarta semnatura lui CTP postata la voi pe website

    am scris ca sa vada persoanele naive care nu vad prea bine sau nu stiu sa mareasca cu Zoom pe ecranul calculatorului ca sa vada si ei ce a scris CTP si MINCIUNILE VOASTRE
    sa faca comparatie si sa traga singuri concluziile

    ca voi sunteti finantati de AUR nu mai e nicio mirare pentru ca prea multa partinire si subiectivism dar nu-i problema ca romanii cu scoala si educatie stiu sa se fereasca de dubiosi si puscariabili care pozeaza in mari patrioti /nationalisti de mucava doar ca sa inscrie puncte

    sunt curios si va voi urmari sa vad daca aveti demnitatea sa-mi publicati comentariul meu in zilele urmatoare
    daca nu o sa scriu pe youtube sa va fac de ras asa cum bine meritati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button