X

Ministrul Agriculturii, sluga corporațiilor străine! Nici nu vrea să audă de închiderea hypermarket-urilor în weekend

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Agriculturii Florin Barbu nu este de acord cu propunerea ca hipermarket-urile să fie închise sâmbăta şi duminica pentru a avantaja producătorii români.  Florin Barbu ne arată încă o dată că a fost pus în funcție de Paul Stănescu pentru a-și juca rolul de slugă a corporațiilor străine.

”Am avut o discuţie la guvern cu micii retaileri, au avut solicitarea aceasta de a fi închise în weekend, sâmbăta şi duminica, aceste magazine. Micii retailer sunt procesatorii români care au şi magazine de desfacere. Scăderea vânzărilor la magazinele mici este foarte mare în perioada de weekend. Foarte mulţi români muncesc în timpul săptămânii şi în wekeend merg şi se relaxează, se duc în mall, în mall este şi câte un supermarket, deci fac şi cumpărăturile. Eu nu cred că pot, ca ministru al Agriculturii, să vă oblig pe dumneavoastră când să vă faceţi cumpărăturile.

Timpul dumneavoastră liber acela este, în weekend. În timpul săptămânii toată lumea munceşte, toată lumea are probleme. Dacă am face un sondaj, nici românii n-ar fi de acord. În timpul săptămânii, foarte mulţi oameni merg la muncă, au un timp foarte scurt de a merge la cumpărături. Sâmbăta şi duminica ies cu copiii, merg la cumpărături, se recreează şi alte lucruri”, a explicat ministrul Agriculturii la Prima TV.

Întrebat dacă, în concluzie, va fi modificat programul de funcţionare pentru hipermarket-uri, Florin Barbu a răspuns: ”Nu sunt de acord cu lucrul acesta. Din punctul meu de vedere, eu nu sunt de acord cu acest aspect”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Hai, terminati cu propaganda asta de rahat…. Mai precis cum ar ajuta inchiderea hipermarcheturilor in weekend pe producatorii romani? Voi precis nu va ganditi si la marea parte a angajatilor, care, in timpul saptamanii, ajungand acasa la 18-19 obositi morti, isi fac aprovizionarea pe o saptamana intreaga doar sambata sau duminica de la hypermarket (si cu putin noroc prind si niste reduceri). Cum ar ajuta masura asta pe producatorii romani? L-ar ajuta doar pe smecherul care are o mica pravalie in garsoniera de la parter si care are in camaruta aia cinci paini, trei dovlecei si trei morcovi si doua pachete de cafea…si vinde totul extraordinar de scump si care, ghici ce, isi face aprovizionarea in fiecare dimineata de la Metro sau de la Selgros, in nici un caz de la producatorii romani. Asadar care ar fi scofala?

  2. “pentru a avantaja producatorii romani” Cum adica ?
    Nu avantajeaza niciun producator poate doar sa avantajeze vreun “butic” cu preturi exorbitante,
    Pe de alta parte in pietele alimentare sunt doar intermediari care cumpara en-gros si vand cu preturi mai mari decat la magazine.

    1. Nu contează de unde iau marfa, profitul este al lor, majoritatea români cu mici afaceri. Altfel, nu au nicio șansă în fața marilor supermarketuri.
      V-au spălat bine pe creier prin comoditatea cumpărăturilor la căruț.

  3. Micii retaileri sunt producători români? Pe ce lume trăiți? Ați mers în micile magazine de cartier, care se presupune că ar fi avantajate de închiderea supermerketurilor? Nu știu dacă veți găsi 15% produse românești.

  4. Nu stiu cine este acest Florin Barbu dar ma bucur foarte tare ca a avut un dram de luciditate si sa-si dea seama de ce ar insemna pentru majoritatea oamenilor inchiderea hypermarket-urilor in weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button