X

JAF! Ciucă și Ciolacu pregătesc noi taxe pentru români

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul Ciucă-Ciolacu recunoaște indirect că se pregătesc noi taxe pentru români! Se reaprind discuțiile despre cotă unică fără excepții și impozitul progresiv, iar ambele variante presupun biruri noi pentru populație.

Pe de o parte, PSD ar vrea impozite mai mici pentru săraci, dar mai mari pentru bogati, în timp ce PNL insistă ca impozitul să fie același pentru toată lumea.

 CE NOI TAXE PREGĂTEȘTE GUVERNUL

*varianta 1: cota unică (sigla PNL)
*varianta 2: impozit progresiv (sigla PSD)

 

PROMISIUNI ÎNCĂLCATE DE GUVERN

– eliminarea taxei pe boală
– eliminarea păcănelelor
– creșterea salariului minim la 3.700 de lei în vară

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. O sa ia si pielea de pe romani, doar ca nu o mai tina prea mult sandramaua lor, pt ca se cam termina si rabdarea si suportabilitatea romanilor cu aceste bestii antinationale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button