X

OCDE solicită României să scurteze concediul de creștere a copilului: Femeile să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), despre care premierul Marcel Ciolacu spunea că este „principalul proiect de ţară pentru România”, solicită scurtarea concediului de creștere a copilului, considerând că mamele trebuie să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc. 

Femeile din România ar trebui să se întoarcă mai repede la muncă după ce nasc, concediul de 2 ani fiind prea lung, a transmis OCDE.

Ministerul Muncii spune că „încurajează întoarcerea mai repede a femeilor la locul de muncă.”

„România acordă stimulente de inserţie pentru încurajarea celor care se întorc mai devreme la lucru. Valoarea stimulentului pentru cei care se întorc până când bebeluşul împlineşte 6 luni este de 1.500 de lei, iar după 6 luni, 650 de lei.”, a spus Raul Giuglea, purtător de cuvânt, Ministerul Muncii.

În plus, OCDE susține că ar trebui eliminate și măsura prevăzută în noua lege a pensiilor, potrivit căreia femeile care au copii se pot pensiona mai repede.

Context: 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, săptămâna trecută, că aderarea la OCDE este principalul proiect de ţară pentru România, un proiect pe care îl tratăm cu deplină responsabilitate şi angajament, potrivit Agerpres.

Premierul a subliniat că este de datoria guvernanţilor să le expună românilor beneficiile aderării României la OCDE.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Totul poate fi rezumat astfel: satanele straine ordona orice este toxic si demonic pt romani, iar mizerabilii slugoi damboviteni se conformeaza imediat! Pana cand? Pana cand vor pierde controlul in Colonie si vor deveni compost, ori in urma unei Revolutii totale, ori in urma loviturilor date de rusi aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button