X

[VIDEO] Donald Trump mai susține vaccinurile mortale Covid? Alex Jones îl avertizează

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoscutul realizator independent de televiziune Alex Jones a atacat declarațiile recente făcute de Donald Trump pe rețelele de socializare, atât pentru a lăuda, cât și pentru a promova serurile mortale Covid de la Pfizer si Moderna. 

Fostul președinte a mers chiar atât de departe încât a afirmat că aceste injecții îi ajută acum pe oameni să “învingă cancerul”. Jones, care a vorbit în repetate rânduri în sprijinul lui Trump, a lansat un avertisment în emisiunea sa de duminică: “Dacă mai văd așa ceva din partea lui Trump, așa ceva, va trebui să intru pe calea războiului, din punct de vedere politic”. Postarea lui Trump a stârnit un răspuns furios din partea mai multor comentatori care au promovat teorii ale conspirației discreditate cu privire la vaccinurile coronavirus.

Trump a răspuns la remarcile pe care președintele Biden le-a făcut joi, în cadrul discursului său despre Starea Uniunii, când a spus: “Pandemia nu ne mai controlează viețile. Vaccinurile care ne-au salvat de COVID sunt acum folosite pentru a ajuta la combaterea cancerului”. Podcasterul conservator Tracy Beanz a făcut o captură de ecran a postării lui Trump de pe Truth Social, adăugând: “Cantitatea de furie pe care o am din cauza acestui lucru nu poate fi cuantificată în cuvinte”.

Alex Jones a comentat pe X: “Îl iubesc pe Trump, dar asta e bull s***! Așa-zisul vaccin este o armă biologică! Vestea bună este că oamenii sunt treji și nici măcar Trump nu poate să-l vândă”. Alte conturi X au fost de acord cu Jones, deoarece un militant autointitulat “America First” a scris: “Așa își va pierde Trump alegătorii. Oricine îl sfătuiește pe Trump ar trebui să-i spună să se distanțeze de la lăudarea ‘vaccinurilor’ care au ucis sute de mii de oameni”.

Robert F. Kennedy Jr. un candidat independent care candidează la președinție a criticat, de asemenea, postarea lui Trump. “Este clar că Donald Trump nu a învățat din greșelile sale din epoca Covid”, a scris el pe X. “El nu recunoaște cât de ineficient este vaccinul său cu viteză warp, în timp ce a noua injecție este recomandată persoanelor în vârstă. Chiar mai îngrijorător este răul documentat care este cauzat de injecție atâtor copii și adulți nevinovați care suferă de miocardită, pericardită și inflamație cerebrală”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button