X

Iese cucul la ora 17:00! Trântorul de la Cotroceni vrea la NATO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Iohannis va avea o declarație de presă de la ora 17. 00, pe tema NATO. Administrația Prezidențială a anunțat că șeful statului va susține o declarație de presă, de la ora 17.00, pe tema NATO. Presa occidentală a scris în săptămânile trecute că președintele Klaus Iohannis ar viza funcția de secretar general.

„Președintele României, Klaus Iohannis, va susține marți, 12 martie 2024, ora 17:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă pe tema NATO”, este anunțul scurt al Administrației Prezidențiale.

Presa internațională, prin corespondenți ai unor publicații de top (Bloomberg și Politico) la Casa Albă și NATO, a fost cea care a pus pe agendă faptul că președintele Klaus Iohannis intenționează să intre în cursa pentru funcția de secretar general al NATO, unde singurul doritor care se bucura de sprijin era Mark Rutte, premierul demisionar al Olandei.

De altfel, Rutte a și fost anunțat că va primi sprijin de la numeroase țări, printre care și Statele Unite, Marea Britanie și Germania. Însă țările din Estul Europei ar vrea o persoană diferită de Rutte, cu o abordare mai clară pe ceea ce înseamnă războiul din Ucraina și gestionarea relației cu Rusia. Noul șef al Alianței este decis prin consens, deci trebuie să fie dat acceptul tuturor celor 31 de state, preferabil până la Summitul NATO din iulie, de la Washington.

Tot din surse de la Washington a plecat prima informație despre intenția anunțată de România pe canale informale, pentru ca apoi să fie dublată de surse de la nivelul NATO.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. pentru asta trebuie sa bage Tara in razboi. acesta este targul. si nu in razboi, cat in stare de razboi: adica NU alegeri si anularea drepturilor fuindamentale!

  2. Pai sigur dulapul vrea la NATO, având în vedere toate serviciile făcute acestei organizații criminale de politicienii asa ziși romani, care cuprinde 80 de tone de aur furat de la Roșia Montana de firma off-shorre Gabriel Resources, firma paravan a evreimii, pentru ca România să fie acceptată în NATO, plus 80% din acțiunile statului de la mina Roșia Montana cedate acestei firme fantomă pentru suma de 250 000 de dolari, adică un zăcământ de aur de câteva mii de tone a fost subevaluat și vândut cu ridicola suma de 250 000 de $. Sigur ca slugoiul vrea și el acum raplata pentru
    aceste bogații ale romanilor cedate gratis de acești idioti utili slugoi josnici și pentru miliardele de $ câștigate la bursa de acești escroci de pe urma resurselor noastre, Dar nu crezi, escrocule, ca e mai bine sa ajungi la pușcărie, împreună cu toată gasca de escroci și de criminali care au cedat resursele de aur ale României unor cercuri mafiote și au făcut fraude și speculații la bursa împreună cu acești gangsteri pe seama avuției naționale a României ????

  3. ,,Cine nu muncește , nici să nu mănânce “❗
    Sfântul Apostol Pavel.
    Restul cuvintelor sunt de prisos ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  4. Klaus Johanis este in executant fara minime mustrari de constiinta ale ordinelor venite de sus. Nici un pic de mila crestina fata de destinul copiilor tranzactionati, fata de soarta tarii, fata de dramele si suferintelev oamenilor de rand. Ma tem ca AVAND PROFILUL PERFECT PETRU UN MACELAR DE TIP ZELENSKY ( CARE A TREIMIS LA moarte sigura la Bahmut si Avdivka zeci de mii de ucrainieni in niste lupte pierdute din start, care prin interzicerea retragerlor in situatii fara speranta, a condamnat la moarte inutila mii de soldati ) dl Johanis va proceda la fel intr-un conflict similar Rusia – NATO. DAR IMPLICAND MILIOANE DE OAMENI ! ARE PROFILUL PERFECT !
    PS: Cititi despre deciziile criminale (din punct de vedere militar) ale lui Hitler in ultimul an al celui de-al doilea razboi mondial, si mai ales in ultima luna de razboi cand a fost asediat Berlinul. L-a considerat tradator pana si pe nazistul fanatic von Model (criminat de razboi nejudecat), pentru ca s-a predat anglo-americanilor in Ruhr, salvand vietile a 200.000 de soldati germani incercuiti si fara resurse, dupa ce in lunile aneririoare dupa esecul invaziei din Ardeni, tot sub conducerea lui von Model pierisera inutil in lupte fara speranta.

  5. Dl Johanis a trecut cu nota maxima cateva examene locale: “examenul cu copii vanduti”, “examenul cu vaccinarea obligatorie si cu izolarea”, “examenul cu sfidarea Bisericii Ortodoxe”, “examenul cu tradarea Romaniei in folosul corporatiilor occidentale”, “examenul cu LGBT”, “examenul cu santajul politicienilor folosindu-se de servicii”. A bifat tot ce se putea bifa in materie de teme majore ale globalismului. Deci “Vrednic este !” pot linistite declara capeteniile intunericului si uneltele lor pamantesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button