X

Youtube nevoit să recunoască că vaccinurile ucid! Un video LIVE a fost restaurat, după un recurs al activistului Aurelian Popa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aurelian Popa reuseste ca Youtube sa puna inapoi in flux un video din 6 martie in care apareau date concrete despre cum vaccinurile provoaca un numar urias de efecte adverse si despre decesele in excedent care se vad in toate tarile lumii, mai ales in lumea occidentala. 

Aurelian Popa: Este prima restaurare de Youtube după un video in care se arata explicit ca vaccinurile ucid! Youtube-ul mi-a dat jos LIVE-ul din 6 martie (ROMEXPO) pentru ca Terhes a zis la final aia cu 12.000 de morti. (n.r. – Minutul 1:42:20).

Am facut recurs la YT cu urmatorul text:

Opinia lui Cristian Terhes, membru al Parlamentului European, este prezentata si de catre mainstream media, e postata peste tot si a fost exprimata in cadrul unui eveniment public (protestul 6 marite, romexpo, anti congres Partid Popular European).

ROG INSISTENT sa restaurati video-ul, in caz contrar imi rezerv dreptul de a ma adresa organismelor nationale si internationale care apara libertatea de exprimare, inclusiv in justitie.

De atfel exista studiul acesta, pe 99 milioane vaccinati, care spune clar ca avem efecte adverse:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270

Document oficial al EMA 12.000 de decese “SPONTANE” pana la final de decembrie 2023 https://tinyurl.com/2383n25x

Astept rezultatul.

La nici 30 de minute a venit și rezutatul:

Youtube-ul s-a speriat de textul “recursului” meu si a RESTAURAT LIVE-ul de la ROMEXPO.

Va reamintesc ca la 1:42:20 a fost momentul care i-a deranjat.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button