X

Au venit, au văzut, ne-au mințit! Manifestul PPE adoptat la Congresul de la București face jocurile Austriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În stilul lor arhicunoscut, liderii PPE au mărșăluit la București cu surle și trâmbițe pentru a le arăta românilor cât de mult nu contează aceștia pe scena politică europeană. 

Totul la comanda marionetelor din PNL care i-au trădat și umilit pe români pentru a mia oară, cu ocazia adoptării manifestului Partidului Popular European la congresul desfășurat în capitală.

Manifestul respectiv nu doar că face jocurile Austriei, ci pare că a fost scris chiar de către groful Karl Nehammer, cancelarul austriac. În același paragraf sunt puse împreună, cu furca, atât accederea pe deplin a României și Bulgariei în Schengen, cât și faptul că „trebuie să reparăm actualul spațiu Schengen disfuncțional, în special prin consolidarea în continuare a protecției frontierelor externe ale UE și prin prevenirea migrației ilegale către Europa, pentru a realiza un spațiu Schengen sigur și complet”.

Astfel, manifestul PPE preia exact teoria Austriei, care șantajează România și Bulgaria în ceea ce privește accederea țărilor la spațiul Schengen contra realizării pretențiilor austriece privind securitatea frontierelor externe ale UE, deși cele două subiecte nu sunt și nu trebuie legate.

Niciun politican român, fie el și liberal, nu avea dreptul să voteze așa ceva. Practic aceștia au dat muniție grofului Nehammer, care va pleca acum în Austria bucuros că i-a potolit pe cetățenii de rang doi ai Uniunii Europene. Iar PNL-iștii, pe lângă faptul că i-au făcut jocul lui Nehammer, i-au mai și dezinformat pe români dând de înțeles în mod mincinos că s-ar fi făcut un mare pas spre admiterea României în Spațiul Schengen.

Vă spun eu: nu s-a făcut niciun pas.

Manifestul PPE este doar un manifest electoral, pentru alegerile europarlamentare, fără vreo semnificație juridică. Hârtii aruncate în vânt, la fel ca referendumul pe justiție al lui Klaus.

Minciuni peste minciuni, servite românilor de parcă aceștia sunt proști.

Ne-am săturat de mascarada PPE care tot pretinde că susține aderarea României la spațiul Schengen, pentru că popularii europeni de 13 ani ne tot repetă această mantră răsuflată. Dacă ne susțin, atunci de ce nu se rezolvă!?

Români, cât timp o să mai acceptați să fiți umiliți de groful Karl Nehammer și înțepata Ursula von der Leyen, pe care PPE o vrea pentru încă un mandat de președinte al Comisiei Europene? Cât o să mai lăsați capul plecat la toate aceste manifestări de superioritate venite de la niște birocrați care nu dau doi bani pe voi?

Principala misiune a Comisiei Europene este respectarea dreptului comunitar. Comisia, cu Ursula von der Leyen în frunte, este păzitoarea sau gardianul tratatelor europene, iar opoziția ilegală a Austriei împotriva aderării României la Spațiul Schengen încalcă mai multe tratate europene, printre care Tratatul Schengen și Tratatul de aderare al țării noastre la UE.

Îi cerem Ursulei von der Leyen, președintele Comisiei Europene, să înceteze să ne mai dea asigurări mieroase că „ne sprijină” și, în schimb, să-și facă datoria și să deschidă procedura de infringement împotriva Austriei pentru încălcarea tratatelor europene prin blocarea României.

Totodată, cerem ca Austria să fie sancționată cu suma de zece milioane de euro zilnic până când își retrage opoziția față de aderarea României la Schengen. Așa ar fi corect, având în vedere daunele aduse României de către Austria prin blocajul său ilegal.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care se bate pentru români și care îi va reprezenta cu cinste și devotament la Bruxelles. Gata cu minciuna, gata cu batjocura, gata cu acest tratament umilitor! Dreptate pentru România!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Era de asteptat sa fim luati drept “prostii prostilor” de catre birocratii dementi bruxellezi, atunci cand suntem condusi de “slugile slugilor”, gata in orice moment sa se puna in pozitie de capra in fatza stapanilor lor de la Bruxelles!

    1. Iară Măria Ta să-i ridici pe TOȚI trădătorii în niște țepe înalte, cum n-a mai văzut vreodată Țara Românească!!!

  2. Satanistii astia, slugile Davosului, ale oligarhiei financiare, ale corporațiilor jefuitoare, care jefuiesc și sărăcesc toate tarile din Europa, nu mai trebuie votați în nici o țară europeană și nu trebuie sa mai ajungă în parlamentul european. Trebuie răsturnati urgent de la putere și schimbat sistemul bancar, politic, economic creat și aplicat de ei în Europa și toate resursele și bogățiile furate de corporații sa fie luate înapoi și folosite în folosul tarilor și popoarelor care sunt proprietare lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button