X

Anul 2024 este șansa României de a-și schimba destinul în bine. Este important să câștige PATRIOȚII. Cine pune ștampila pe psd-pnl-usr NU e român, nici creștin!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat, vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale, care vor avea loc în luna iunie. 

Anul 2024 este șansa României de a-și schimba destinul în bine, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„Trebuie să înțelegem miza celor patru tipuri de alegeri din acest an: europarlamentare, locale, prezidențiale și alegeri pentru Parlamentul național.

E important ca toate alegerile din acest an să fie câștigate de patrioți, pentru a pune punct jafului național, pentru a pune punct umilințelor de care are parte România de peste 34 de ani, din partea străinilor, dar și din partea unora din poporul român care au trădat națiunea. (…)

Avem echipă și soluții și avem voința politică de a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus, anume reconstruirea României. După 34 de ani de deconstrucție cu program a României, este timpul să dăm starul reconstrucției României”, a declarat Claudiu Târziu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE