X

Fără cuvintele „mamă” și „tată”. Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, impune noi reguli în Departamentul de Stat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, le-a cerut angajaților Departamentului de Stat să se abțină de la utilizarea termenilor de gen, cum ar fi „mamă” și „tată”, potrivit New York Post. 

Oficialul administrației Biden a susținut în memoriu că genul este un construct social și că identitatea de gen a unei persoane „poate sau nu să corespundă cu sexul atribuit la naștere”, potrivit misivei din 5 februarie.

Blinken și-a încurajat colegii de la Departamentul de Stat să folosească „un limbaj neutru din punct de vedere al genului ori de câte ori este posibil” pentru a „arăta respect și a evita neînțelegerile”.

El a sugerat, de asemenea, ca angajații să-și identifice pronumele preferate în e-mailuri și atunci când se prezintă în întâlniri. Asumarea identității de gen a unui individ doar pe baza aspectului sau numelui său „poate fi problematică” și transmite un „mesaj dăunător, exclusivist”, afirmă Blinken în memo.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. America este condusa de khazarii satanisti. Putin a fost numit asa, “pui de tarfa nebuna”de catre Bideneu pentru ca este crestin ortodox si Presedintele Rusiei Ortodoxe. Acest razboi se duce intre Satana din Iad si Iisus Christos din Rai prin slujbasii de pe Pamanat ai Satanei si goimii ce se inchina la Iisus Christos. De aceea nici Napoleon si nici Hitler nu au putut sa invinga Rusia Ortodoxa. Sfantul Dumnezeu neputand fi invins niciodata de Satana chiar si-n aceasta viata trecatoare. Aviz conducatorilor de state si de popoare ce s-au incolonat ca prostii in spatele Satan USA. Vor pieri cu tarile lor cu tot pe mana americanilor. Aliluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button