X

Pr. Ioan Istrati: Grecia intră în zodia Sodomei și riscă soarta celor 5 cetăți. Zidul de foc și de pucioasă se apropie și de noi

Câteva lucruri despre votul Parlamentului grec care permite căsătoria homosexualilor și adopția copiilor de către aceștia. 
1. Votul este nelegitim, atâta timp cât peste 70% din greci nu sunt de acord cu legea. Politicienii vicleni lucrează împotriva poporului și ar trebui dați afară.
2. Încă o dovadă că statul e o instituție antihristică, în ciuda aparențelor pioase sau a declarațiilor ortodoxe.
3. Grecia cu imensul ei tezaur spiritual ortodox intră în zodia Sodomei și riscă soarta celor 5 cetăți.
4. Biserica asediată de legiunile demonilor trebuie să cheme pe păcătoși la întoarcere la Dumnezeu și la moralitate, nu să tolereze mizeria.
5. Zidul de foc și de pucioasă se apropie și de noi. Să înmulțim rugăciunea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Parinte, lasa Grecia! Mai bine ti-ai face griji pt Romania, pt ca sunt sanse foarte mari cat de curand, ca sa avem si noi soarta Greciei, “multumita” șparlamentarilor romani(doar cu numele)!

  2. Înmulțiți-vă rugaciunea și nu ne uitați pe noi, majoritatea tăcută. Noi, cei 80%, v-am dat o binemeritată copită peste bot în 6 și 7 octombrie 2018.

    1. adica majoritatea aceea pseudo-ortodoxa? care este adepta ecumenismului si tuturor ereziilor actuale?

      spuneti “Dumnezeu” sau “Doamne ajuta!”, dar nici nu stiti cui spuneti Dumnezeu. voi nu pe Adevaratul Dumnezeu, Preasfanta Treime, Il marturisiti, ci aveti un dumnezeu inchipuit dupa mintea voastra proasta si filopapistasa. de asta ati impanzit Sfintele biserici cu picturi hulitoare cu mosi cu triunghiuri in cap, cu ochiuri sataniste in triunghiuri sau cu pentagrame si stele ale lui ramfan.

      interesant cuvant ai ales: “copita”, din astea au stapanii tai, iar tu vrei sa te asemeni lor, nu-i asa?

      cu nu intelegi e ca acea copita a lovit fix botul vostru, iar acum veti culege consecintele datului vostru trufas din copite.

      sa va vedem ce veti face, cand veti merge cu copilul sau nepotul prin parc sau pe strada si va vedea sodomistii spurcandu-se in public, iar atunci va va intreba: “bunicule de ce fac acei oameni libidinosi, astfel de lucruri spurcate?”.

      sa va fereasca Adevaratul Dumnezeu sa aveti copiii sau nepotii corupti de astfel de jivine.

      spurcaciunile nu vin niciodata singure. tot poponarii sunt si pedofili, zoofili si alte spurcaciuni pe care nu vreau sa le numesc.

      veti constata in viitor ca v-ati facut-o cu mana voastra, si nu veti avea cui sa strigati dupa ajutor, pentru ca pe noi ne-ati gonit si v-ati alaturat paganilor.

      1. Le vom spune: uite, acei oameni se iubesc. Spre disperarea voastră, a fanaticilor. O zi si o viață liniștite vă dorim!

        1. singurul fanatic esti dumneata. fanatic spre rau.

          Dumnezeu, Cel in Treime Slavit, este iubire.
          ceea ce faceti voi e spurcaciune impotriva firii, hula impotriva Lui Dumnezeu Duhul Sfant, pacat care nu se va ierta nici in veacul acesta, nici in cel ce va sa vie.

          la restul intrebarilor de ce n-ai raspuns?
          ce vei face cand sodomistii tai o sa-ti “iubeasca” copiii? vei da vina pe societate (societatea pe care ati cladit-o voi)? sau spre osanda ta, vei da vina pe Adevaratul Dumnezeu, pe care L-ai parasit?

          ce limbaj limitat si cliseic aveti: “fanatic”. cine face propaganda non stop la televizor, pe internet, teatru, jocuri video, sport s.a.? noi sau voi?
          cum ne puteti numi pe noi fanatici, cand voi sunteti cei turbati cu indracirea voastra.

          si dupa, tot curve ca tine, se mira ca exista razboaie? cu vrei sa se discute cu tine, cand altfel nu intelegi?

          unde ai citit dumneata, ca trebuie sa lasi pe oameni sa se spurce dupa prostia lor? asta nu iubire de aproapele; asta e indiferenta, si asemeni stapanilor tai, arunci oameni in iad.

          inca o data iti spun: sa nu strigi dupa ajutor, atunci cand vei vedea consecintele alegerii tale tampite. meriti tot ce va veni asupra ta.

          1. foarte “superior” raspuns.
            asta e tot ce puteti, ironie ieftina ca idolii vostri: bendeac, necula si compania.

            insa n-ai dat raspuns la nimic ce ti-a fost pus inainte, iar ironia circareasca nu te va acoperi in viitorul apropiat.

            mereu, atunci cand sunteti loviti cu Adevar, recurgeti la bascalie, exact ca inaintasii vostri.

  3. Rememorez ultimele ediții ale “Marșului Normalității”: 2018…părintele Emanuel Ganciu (Dumnezeu să-l odihnească cu drepții săi), alături de alți preoți, măicuțe, icoane, etc….2022: doi preoți, părintele Emanuel și un alt preot din Giurgiu; 2023…nici un preot alături de noi (părintele Emanuel a trecut la Domnul pe 6 ianuarie 2023).. La mitingurile pentru familie, din Cluj, devenite și acestea tradiționale începând din 2019,…nici un preot
    Păcat, trist….avem nevoie de susținerea pe față a Bisericii noastre. Ca și în acțiunile (puține, ce-i drept), împotriva spurcăciunii imigrației și colonizării țării cu populații păgâne. Tăcere totală și aici. Știu, sunt conștient, Biserica se roagă, sunt predici împotriva păcatului sodomiei și pentru susținerea familiei normale, dar nu a sosit oare vremea să manifestăm cu toții, în stradă mai ales, mireni și preoți, împotriva Răului? Întreb și mă întreb și eu, conștient de faptul că sunt păcătos dar gândind că “măcar să ne vindem scump pielea” în viața asta, ca oameni normali în primul rând.

    1. Urmează România…!Urmăriți dezbaterile parlamentare și privegheați în noaptea de după aprobarea legii sodomiei…Rușii, ungurii și bulgarii ne vor scăpa de nebunia Ueistă

  4. Când mă gândesc la lumea copilăriei mele și o compar cu asta de acum am sentimentul lui Adam izgonit din rai. E dincolo de orice imaginație cât drum spre iad a făcut lumea în ultimii 35 de ani. Va mai aduceți aminte “Pe aripile vântului”, “Tarzan”, “Winnetou”…? Orice personaj negativ din filmele vechi e un înger pe lângă eroii de azi… Offf..”Iisus din Nazaret” cenzurat azi la ProTV și înlocuit cu “Singur acasă”.. Totul viclenie, răutate și respirația grea a Satanei peste lumea noastră… Macar noi știm că viața poate fi și altfel. Dar saracii adolescenți de azi, goimi, metaversi și cu sufletul stors de rânjetul demonic din telefoane și alte device-urî….. Mare lucru sa nu crezi că ți-ai pierdut mințile în ziua de azi. Doamne, fie-ti milă de noi!

  5. De curand am fost la un preot cu inaintevedere, unul din cei de pe lista dragosteavasalvalumea. Am stat de vorba probabil vreo ora ca nu era multa lume atunci. Printre multe altele, stiti ce mi-a spus, desi eu nu l-am intrebat si nici provocat?
    Mi-a zis ca la un moment dat, si mi-a dat de inteles ca nu peste mult timp, tara noastra va atrage atentia lumii intregi prin jertfa unor tineri, multi. Si-mi spunea ca sunt cei ce astazi poarta blugi rupti si pe care nu-i baga nimeni in seama. Dupa ce mi-a spus asta am facut legatura cu ce a spus parintele Arsenie Boca, anume ca tara noastra va da cei mai multi mucenici.

    Deci, fratilor, nu e totul pierdut. Insa ceea ce se petrece acum e cu voia lui Dumnezeu si are o cauza: vestul a vrut fara Dumnezeu (manipulat, desigur) iar noi am devenit caldicei. Dar Dumnezeu nu ne vrea asa pentru ca El si-a dat Fiul la moarte pentru noi…Intorsi la El insa, vom invinge. Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button