X

Căderea Greciei și a Muntelui Athos: Căsătoriile dintre persoane de același sex au fost legalizate, mai grav, și adopțiile de copii de către acestea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grecia s-a lepădat de Hristos și a legalizat “căsătoria” între persoane de același sex și, cel mai grav, adopția de copii de către cupluri de același sex, o reformă radicală susținută de premierul “conservator”, care a considerat că este „un punct de cotitură pentru drepturile omului”. 

Odată promulgată legea, Grecia va deveni a 37-a țară din lume, a 17-a țară din Uniunea Europeană și prima țară creștină ortodoxă care va legaliza adopția de către părinți de același sex.

Dintre cei 254 de deputați prezenți în parlamentul unicameral, 176 au votat în favoarea legii, 76 împotrivă și doi s-au abținut, la capătul a două zile de dezbateri uneori aprinse.

Premierul de dreapta Kyriakos Mitsotakis a salutat „un moment de cotitură pentru drepturile omului” într-o „țară progresistă și democratică, atașată cu pasiune valorilor europene”, în condițiile în care Parlamentul European, într-o rezoluție recentă, și-a exprimat îngrijorarea „față de amenințările foarte grave la adresa democrației, a statului de drept și a drepturilor fundamentale în Grecia”, în special în ceea ce privește scăderea libertății presei.

„De mâine, încă o barieră între noi (cetățenii, n.r.) va fi înlăturată și va deveni o punte de coexistență într-un stat liber între cetățeni liberi”, mai asigurase el în timpul unei intervenții în fața deputaților, mai devreme în cursul zilei.

Nu existau prea multe îndoieli că proiectul de lege va fi adoptat, având în vedere sprijinul mai multor partide de opoziție de stânga.

Dar Mitsotakis se confrunta cu o opoziție din partea aripii celei mai conservatoare a partidului său Noua Democrație (ND), care se opunea reformei.

Sondajele de opinie au arătat că grecii sunt în general în favoarea căsătoriilor între persoane de același sex, dar se opun adopției de către cuplurile de același sex.

Biserica s-a opus declarativ proiectului:

„Copiii au o nevoie înnăscută și, prin urmare, dreptul de a crește cu un tată bărbat și o mamă femeie”, afirmă sinodul grec, care a trimis o scrisoare tuturor parlamentarilor.

Dar doar aproximativ 4.000 de opozanți, conduși în special de Niki, partid de dreapta, s-au adunat duminică în fața Parlamentului, ținând în mâini icoane ale Fecioarei Maria și cruci creștine.

Se pare că lumea ortodoxă din Grecia, dar și din Muntele Athos a fost prea slabă, fără acțiuni puternice care să trezească conștiința poporului grec. Nu prin simple scrisori și cateheze cuminți, care să nu deranjeze stăpânirea, se poate descrie urâciunea acestei fărădelegi, care este acum legalizată în Grecia ortodoxă! La un astfel de pericol, Biserica trebuia să fie în stradă, în frunte cu arhiereii și cu monahii Muntelui Athos! Măcar pentru sufletele inocente ale copiilor ce vor fi traumatizate pe viață în cadrul acelor familii anormale, nefirești și diavolești!

Dacă Grecia a căzut cred că tendința e foarte clară. Doar modificarea articolului 48 din Constituție va salva România de la aceeași soartă.

În prezent articolul 48 are următorul conținut:

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.

(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Amintim că la data de 2 februarie 2024 s-a lansat Coaliția pentru Constituție – Familie și Libertate a cărei misiune este de revizuire a Constituției României în vederea înlocuirii termenului de „soți” cu sintagma „un bărbat și o femeie”, în vederea ocrotirii familiei în calitate de element natural și fundamental al societății, respectiv a consacrării dreptului de a utiliza numerar în orice tranzacții, având în vedere caracterul esențial al protejării libertății individuale.

RUȘINE GRECIA! RUȘINE ATHOS! ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE, CĂ TU URMEZI!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Iertati-ma, nu inteleg. Cum adica a cazut Sfantul Munte? De ce? Ce vina are Sfantul Munte Athos ca guvernul ateusi ticalos a hotarat aceasta nebunie?

    1. Ar fi trebuit ca, la nivel de conducere al Bisericii Ortodoxe Grecesti sustinuta de intregul Athos, sa se hotarasca afurisirea acelor bestii si satane care au permis transformarea Greciei in noua Sodoma si Gomora, pt ca astfel sa se aleaga praful de indracittii astia si de familiile lor! Dar ce pretentii poti sa mai ai de la multi dintre inaltii ierarhi greci si de la unii dintre calugarii de la Athos, care au fost de partea puterii in planul satanic de vaccinare aproape obligatorie a populatiei si de sarbatorire a Invierii lui Hristos la ora 10 pe motiv de Pandemie! Oricum, parintele Elpidie prevestea ca niciunul dintre bestiile conducatoare nu va muri de moarte buna, dar cu muult mai grav pt acestia, va fi atunci cand vor parasi viata asta!

    2. Legalizarea LTGB la greci are legatura cu obiectivele khazarilor de a stapani lumea s-a distruge Credinta Ortodoxa! Razboiul actual se duce intre clonele evreisti, khazarii care-l urasc de moarte pe Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu si Crucea S-a Vie. Intre khazarii ce conduc USA, UE, Canada, Australia, Japonia…impotriva Rusiei Ortodoxe. Deoarece, khazarii asa zis evrei doar prin religia mozaicana pe care au adoptat-o doresc disparitia definitiva a crestinilor ortodocsi, a preotilor s-a calugarilor din aceasta lume si distrugerea bisericilor si manastirilor s-a oricaror simboluri religioase otrodocse de pe Pamant. Ca pe Pamant sa se instaureze definitiv Imparatia lui Satan iar popoarele goimice sa fie decimate pana mai raman 500 milioane de goimii pe intreg pamantul. 500 de milioane de goimi care sa fie sclavi, banca de organe pentru transplant si pepiniera pentru satisfacerea placerilor LTGB a khazarilor satanici. Asta-i toata logica acestui razboi dus de Satan Occident impotriva Rusiei s-a poporului rus ortodox.

  2. mai e necesara diplomatia cu astfel de oameni? e razboi pe fata!

    trebuie sa incetam cu raspunsurile diplomatice, atunci cand ne adresam satanistilor. ce am rezolvat cu ele?

    nu trebuie sa iesim cu pustile peste ei, dar nici sa vorbim cu sfiala si cu rusine fata de cei fara rusine.

    trebuie sa marturisim fiecare, dupa puterea noastra, stand drepti cu capul sus si privindu-i in ochi pe vrajmasi si chiar scuipand (stiu ca nu e prea diplomatic) pe minciunile lor, fie acea minciuna sodomism, comunism, scientenism, ecumenism sau alte “isme” si spurcaciuni.

    1. Exact! Trebuie daramat oeice guvern care se pozitioneaza împotriva poporului.
      Nu poti lupta cu armele pe care ti le lasa la dispozitie un guvern dictator. Înainte a fost persoana dictator acum raul se ascubde dupa un grup de persoane care conduc prin dictatura aflata in umbra dictaturii bruxelleze…

    1. Profețiile Starețului Vasily Kavsokalivitul (Grecia)🇬🇷

      RÂUL VA ÎNCEPE CU CRETA

      Staretul Vasily, vorbind despre faptul că Occidentul va aduce răul, a arătat direct în 2011 despre Sinodul din Creta, care a avut loc în 2016.
      Această profeție s-a adeverit, Sinodul a avut loc și exact, pentru că Starețul a spus că va avea loc în 2016, în 42 de zile după Învierea lui Hristos. A început pe 19 iunie și s-a încheiat pe 26 iunie.
      Și iată cuvintele sale textuale:
      În cele opt zile care vor urma, vor avea loc multe evenimente, din cauza cărora Domnul ne va trimite multe încercări pentru a vedea dacă cei care se fac vinovați de răutatea lor s-au pocăit. Episcopii se îndreaptă spre Creta cu intenții rele, răul îl vor și primi. Doamne ferește! Ce sfârșit groaznic vor avea!”.
      … “Doamne, să nu fie așa! Aceștia (episcopii) urmează o cale rea și perversă. Dumnezeu li se va arăta cu mânie. Cine vrea să se mântuiască, copiii mei, mergeți la pocăință. Cine nu vrea să se mântuiască, nu vrea să se despartă de întunericul minciunii și de voința rea, păcătoasă. Prin pocăință păcătosul se va mântui, dar cel care nu se pocăiește nu se va mântui. Aduceți pocăința lui Dumnezeu și rugați-vă”.”Iată că sfârșitul este la ușă. Cei care sunt înviați duhovnicește se mișcă pe linia legii lui Dumnezeu și știu că nimic nu este ascuns de ochii Domnului. Trebuie să acordați cea mai mare atenție acestui lucru!
      Veniți-vă in fire, veniți pe calea mântuirii. Pocăiți-vă și rugați-vă, copiii mei, ca să nu pieriți, ca harul Domnului nostru să nu vă părăsească”.
      “Multe necazuri vin în Biserica noastră. Multe încercări ne așteaptă, se va propovădui o nouă religie, străină de Ortodoxie.”

      Starețul Vasily a prevăzut multe despre trădători. El spunea că vor aduna în jurul lor pe cei bolnavi duhovnicește (posedați) și împreună cu ei își vor crea propria religie. Dar toți aceștia sunt trădători ai credinței ortodoxe. Ei nu vor dori să vorbească despre pocăință, așa cum se întâmplă deja în Ucraina, unde schismaticii nu vorbesc despre pocăință, ci despre faptul că poți trăi cum vrei, pentru că toată lumea se va mântui. Aceste erezii vor crește tot mai mult.
      Trădătorii Ortodoxiei sunt orbi duhovnicește și nu deschid ochii să vadă ce fac. Ei înșiși au pășit pe calea nelegiuirii, la voia lor blasfemiază, la voia lor devin sclavii diavolului. Ei au urechi și nu aud, au ochi și nu văd. O, păcătosule, întoarce-ți ochii spre Cer și vezi lumina, lumina adevărată. Din păcate, fiind în întuneric, nu vezi încotro te îndrepți… Te străduiești pe calea pierzării care duce la întunericul veșnic. Cine vrea să vadă întunericul, face voia lui Mamona (diavolul), devine sclavul lui.
      Starețul a spus că vom vedea mult mai mult cu ochii noștri, așa că se va vedea. Se pare că mass-media.
      Vom vedea slujbe papale ținute la Salonic și la Atena. Preoții noștri vor fi obligați să participe la ele, iar celor care nu se vor duce li se vor tăia salariile!…”

  3. Dumnezeu le-a pedepsit cu foc, pe loc! (Fac 19, 24-25). Sunt pacate foarte mari! Se spune chiar ca pacatele astea urgenteaza Judecata de Apoi!

    1. “…Starețul a spus că turcii vor captura Lesbos, Chios și Rodos. Dar nu va dura mult, pentru că în curând Turcia se va prăbuși. Doar trei luni vor avea aceste insule și asta e tot. Turcii vor veni în Grecia și vor înființa moschei. Dar noi vom fi salvați de rugăciune, dacă o vom practica. Un lucru mă întristează și mă îngrijorează, nimeni nu se roagă acum….. Gândiți-vă la asta! Evreii își vor ridica capul în sus. Ei agită astăzi toată lumea. Ei au făcut un mare rău lumii și vor plăti pentru asta: nu le va mai rămâne mult timp.

      Grecia va fi condusă de un neortodox, va spune că nu e ortodox. Câtă suferință va aduce el… Nu-l credeți, el va vrea să distrugă Ortodoxia. Nu va conduce mult timp, dar se vor întâmpla multe lucruri rele și necuviincioase. Nu le acceptați, nu faceți ceea ce vă va spune, pentru că scopul lor este să vă pună pecetea. Alungați-i. Ah, ah, va  fi mare jale. Oamenii vor plânge și nu vor ști ce să facă…”
      Profețiile Starețului Vasily Kavsokalivitul (Grecia)🇬🇷

      1. 80% dintre cei care pomenesc pe Bartolomeu.
        Cei care s-au îngrădit nu s-au înțepat.
        Am aflat de la un prieten care a fost în Sfântul Munte anul trecut.

  4. Doamne ajuta ! Vedeti cum ne arata clar Dumnezeu ,caci SISTEMUL ESTE ACAPARAT d irect de SATANA .
    Nu asa a facut SATANA si prin venirea comunismului ,prin Fii lui SATANA fara nr. in COMITETUL CENTRAL ,fiind 80% radacinile lui iROD ….?! .
    Ce spune limpede Mantuitorul nostru in EVANGHELIE = Eu plec la Tatal ,dar vine el Stapanitorul acestei lumi .
    Ce mai spune despre poporul evreu ratacit de peste 2000 de ani = Voi nu vreti mantuirea sufletului vostru si le inchideti poarte celor care vor mantuirea .
    Dumnezeu sa ne intareasca pe toti in = rabdare ,credinta si nadejde . AMIN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button