X

Obligativitatea vaccinării, reintrodusă în zeci de universități americane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Universitatea Harvard, alături de alte 69 de universități americane, au reintrodus obligația ca studenții să fie vaccinați anti COVID-19 pentru a se putea înregistra pentru semestrul următor. 

„Universitatea Harvard cere tuturor studenților care vor fi în campus să aibă o anumită protecție împotriva COVID-19 prin vaccinare. Acest lucru poate fi prin seria primară inițială de vaccinare COVID-19 sau unul dintre cele mai recente rapeluri COVID-19”, se arată într-un document postat de școală pe website-ul propriu.

Dr. Mary Talley Bowden, medic în Texas și fondatoare a Coaliției pentru Libertatea Sănătății, a declarat pentru The Epoch Times că vaccinul COVID-19 este ineficient și că obligativitatea procedurilor medicale încalcă drepturile constituționale ale studentului.

„Sunt profund îngrijorată de faptul că o universitate considerată cândva cea mai bună din țară a adoptat o politică care ignoră complet datele care arată că vaccinurile anti COVID nu împiedică transmiterea”, a spus dr. Bowden. „Mai mult, obligativitatea vaccinării anti COVID încalcă drepturile omului și discriminează studenții prin stabilirea unor reguli care se aplică numai acestora, dar nu întregului campus.”

În timp ce studenții sunt obligați să fie vaccinați, nu același lucru este valabil pentru membrii facultății sau personalul școlii, acestora fiindu-le doar recomandat să se vaccineze, potrivit Harvard University Health Services.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In mai toate institutiile americane, Genocidul prin injectiile mortale e deja legalizat, fara sa mai conteze pt globalistii criminali, amendamentele Constitutiei americane! Cu toate astea, in dispretul intregii Lumi, oficialii americani mai dau si acum lectii de democratie pe oriunde se duc! Evident, de “democratie a mortii”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button