X

Grecia este pe punctul de a legaliza CĂSĂTORIILE între persoane de același sex

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul Greciei va vota, joi, proiectul de lege, introdus de premierul Kyriakos Mitsotakis.  Confruntându-se cu disidența membrilor propriului său partid de centru-dreapta, el va trebui să se bazeze pe sprijinul opoziției de stânga pentru a-l trece.

15 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au legalizat deja căsătoria între persoane de același sex. În total, căsătoria între persoane de același sex este permisă în 35 de țări din întreaga lume. Grecia a rămas în urma vecinilor europeni, în mare parte din cauza opoziției puternice a Bisericii Ortodoxe din Grecia.

Dacă legea va fi adoptată săptămâna aceasta, va deveni prima țară majoritar creștin-ortodoxă și prima din sud-estul Europei care va avea egalitate între căsătorii. Cuplurilor de același sex li s-ar permite, de asemenea, în mod legal să adopte copii, dar nu și să aibă un copil printr-o mamă surogat – un recurs care este legal aici numai pentru cuplurile heterosexuale care au o nevoie medicală de reproducere asistată.

„Grecia din punct de vedere geografic se află în sud-est, dar din punct de vedere cultural și politic aparține vestului”, spune Alex Patelis, consilierul economic principal al primului ministru și membru al comitetului care a elaborat proiectul de lege privind căsătoria.

***

Încă o dovadă a faptului că politicienii sunt controlați și promovați de o forță din umbră care are propria agendă progresistă. Cum e altfel posibil că liderul coaliției de dreapta să fie un promotor al globalismului în ciuda opoziției celor ce l-au ales?

Încă o dovadă a faptului că e absolut necesară menționarea în Constituția României a faptului că doar un bărbat și o femeie se pot căsători.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De ce minte grecul?! Își reneagă originile.Grecia n-a fost niciodată Vestul,dimpotrivă.Vestul a copiat Grecia antica,în toate cele.
    Altfel, după Grecia urmează România. Și nu este vladica sau opinca sa se împotrivească.
    Apoi,bulgarele pedepsei dumnezeiești va rostogoli Țara în Valea Plangerii: invazie a vecinilor din trei părți,poate și foc nuclear sau neutronic rusesc.Ca preț al Desteapta-te Romane-mortule clinic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button