X

Fermierii polonezi în grevă generală pentru o lună au blocat drumuri și granița cu Ucraina: Fără alimente din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fermierii polonezi au blocat astăzi drumuri din toată țara și punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, demarând o grevă generală de o lună în semn de protest împotriva politicilor UE și a lipsei măsurilor guvernamentale care să îi protejeze.

Aceștia subliniază în special efectul negativ al importului de alimente ieftine din Ucraina vecină, relatează Reuters.

Aproximativ 100 de fermieri și 50 de mașini au blocat apropierea de punctul de trecere a frontierei Medika, blocând traficul pentru toate vehiculele, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Frontieră ucrainean Andriy Demchenko pentru televiziunea poloneză.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button