X

Untul de muscă, un nou aliment inventat de producători folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prăjiturilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În paralel cu producerea de carne sintetică cu ajutorul inteligenţei artificiale, cercetătorii de la Universitatea Gent (Belgia) au creat o grăsime din larve de muscă Hermetia illucens, care ar putea înlocui untul folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prăjiturilor. 

Produsul respectiv se extrage cu centrifuga dintr-un bol cu apă în care se introduc larvele muștei respective, după care se blenduieşte pentru a crea o pastă groasă prezentată drept unt. Cercetătorii belgieni susţin că utilizarea „untului” de insecte este mai prietenoasă cu mediul înconjurător decât produsele lactate.

Deoarece s-au găsit destui adepţi care să consume „alimentele” viitorului, Elveția a devenit din luna mai 2017 prima țară europeană care a autorizat în urma unei modificări legislative vânzarea de mâncăruri pe bază de insecte.

Astfel, lanțul de supermarketuri Coop a scos la vânzare o chiftea produsă de laboratorul elvețian Essento care conţine carne de insecte combinată cu orez, morcovi, oregano și chilli. Suprinzător, acest gen de „aliment” nu e deoc ieftin, astfel că un pachet cu 10 „snak-uri” din insecte costă 35 de franci elveţieni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Sa le manance ei dar sa nu le dea la familiile lor si dupa ce se satura sa mai manance o data pana se satura sa nu mai vina cu prostii din astea. Din ciclul ce creaza unii noaptea, sa mancam noi ziua.

  2. Atata timp cat aceasta pseudo-hrana va avea preturi piperate si va fi etichetata corespunzator, nu va fi o problema, nici pt oamenii sanatosi la mansarda(care nu o vor consuma), nici pt cei spalati pe creier cu sampon progresist(care vor fi incantati de ceea ce consuma)! Vorba romanului: “prost nu e ala care cere, ci ala care da!” Pericolul mare va fi atunci cand producatorii acestor adevarate bombe pt sanatate si genetica, numite impropriu hrana, vor fi subventionati masiv de catre satanele oculte, astfel incat mizeriile lor sa fie produse la preturi competitive si etichetate ca alimente normale!

  3. atâta timp cât suntem niște rame și nu-i punem la punct pe nemernici nu vom deveni bifezi cu creiere active
    .. vom fi DECIMATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button