X

2024 este un an crucial pentru globalişti

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă ați vrea să știți dacă o societate se află în pragul unei schimbări mari și tumultuoase, trebuie să vă puneți două întrebări foarte importante: sunt oamenii furioși? și sunt oamenii înfometați?

În SUA (și în multe părți ale Europei) oamenii sunt într-adevăr foarte furioși, din diferite motive, în funcție de afilierea lor politică.  Pe de altă parte, nu le este foame, cel puțin nu în măsura în care să fie disperați. Acest lucru s-ar putea schimba foarte bine în 2024, având în vedere confluența evenimentelor care se desfășoară pe măsură ce intrăm în noul an.

Continui să văd anul 2024 ca pe un punct nodal al erei noastre din mai multe motive. Cronologia globaliștilor pentru „Marea Resetare” menționează 2030 drept anul principal pentru centralizarea totală. Acesta este anul în care intenționează să-și pună în aplicare controlul emisiilor de carbon, să elimine cea mai mare parte a energiei din petrol și gaze, să introducă cadrul general al monedei digitale, să își finalizeze programele pentru orașele de 15 minute, să stabilească FMI și BIS ca supraveghetori ai structurii globale CBDC (Central Bank Digital Currency – moneda digitală emisă de băncile centrale – n.n.), să lanseze societatea lor fără bani numerar și să integreze în fiecare aspect al economiei obiectivele lor legate de ESG (Environmental, Social, and Governance – Mediu, Social și Guvernare – set de standarde legate de promovarea politicilor de ”luptă împotriva încălzirii globale” și de promovare a diversității rasiale și LGBTQ – n.n.).

2030 este la doar șase ani distanță și asta înseamnă că sunt multe de realizat într-un timp atât de scurt. Globaliștii vor trebui fie să-și recunoască eșecul și să-și schimbe cronologia, fie să creeze o criză semnificativă în viitorul apropiat pentru a facilita Resetarea. Dar înainte să intru mai adânc în potențiala oroare care ne așteaptă în anul următor, să vorbim despre două dintre cele mai mari evoluții pozitive pentru 2024…

BUNUL

Înfrângerea agendei Covid

Nu cred că mulți oameni înțeleg cât de vastă și importantă a fost de fapt lupta împotriva restricțiilor legate de covid și a pașapoartelor de vaccinare. Lumea occidentală a fost în pragul unui autoritarism complet – nu totalitarism ”pe vârfuri” cum am experimentat în ultimii ani, ci o dictatură medicală completă și cenzură în masă. Cred că pandemia Covid a fost Planul A de a crea condițiile pentru resetare – și a eșuat.

Dacă sistemul și-ar fi atins obiectivul de a implementa pașapoartele de vaccinare, lupta pentru libertate s-ar fi încheiat. Pașapoartele ar fi făcut imposibilă participarea economică pentru oricine nu s-ar fi supus agendei, creând astfel o clasă secundară de cetățeni (în mare parte, conservatorii) care ar fi putut fi apoi vizată pentru eliminarea sistematică.

Din fericire, destui oameni au luat atitudine și au refuzat să se conformeze, astfel că planul a fost dat peste cap. Se pare că sistemul și-a dat seama că sunt mult prea mulți patrioți dispuși să ia arma și să lupte dacă vor continua să promoveze farsa Covid. Îți amintești acel moment bizar în care cea mai mare parte a propagandei Covid s-a oprit pur și simplu? Ca și cum cineva a răsucit un comutator și mass-media a schimbat narațiunile peste noapte?

Eu îmi amintesc, iar acest eveniment a fost justificarea supremă pentru noi toți cei din mișcarea anti-mandate. Toată frica, groaza, prevestirile apocaliptice despre „milioane de morți”, nu au însemnat nimic și au demonstrat că în momentul în care au oprit mașina de promovare a exagerărilor totul a revenit imediat la normal.

Publicul s-a săturat de cultul woke

A durat mai mult decât ar fi trebuit, în principal pentru că prea mulți oameni au refuzat să creadă că conspirația este reală, dar cultul woke a sărit în cele din urmă de atâtea ori calul încât publicul larg a ajuns să se sature. Insurgența activistă a încălcat toate limitele decenței și adevărului și au înstrăinat o mare parte a populației. Timpul revoluționarilor vigilantiști woke se apropie repede de sfârșit.

Semnele includ colapsul continuu al giganților media woke precum Disney, boicotările de succes ale unor produse precum Bud Light și companii precum Target. Dar dacă știi să citești tendințele sociale poți vedea semne mai subtile. Există un dispreț tot mai mare pentru feminismul de al treilea val, pentru cultul LGBT și nebuneștile mișcări transgender. Oamenilor le este astăzi mai puțin frică să ridiculizeze ”războinicii justiției sociale”, sunt mai puțin temători de cultura anulării și mai dispuși să-i conteste iluziile.

Asta se întâmplă când țintești copiii cu îndoctrinare sexuală și argumentezi împotriva realității biologice. Asta se întâmplă atunci când încerci să forțezi oamenii să îmbrățișeze și să normalizeze bolile mintale. Asta se întâmplă atunci când petreci ani de zile încercând să controlezi vorbirea oamenilor cu „neo-pronume” și să terorizezi internetul cu cultura anulării. Asta se întâmplă atunci când invadezi fiecare colț al culturii pop și încerci să o deturnezi sau să o sabotezi prin propagandă. Asta se întâmplă atunci când declari război valorilor tradiționale – toată lumea începe să te urască și, în cele din urmă, se va organiza să te înfrunte.

Singurul lucru care menține mișcarea woke în viață în acest moment este alianța ei cu corporațiile și mass-media. Think-tank-urile globaliste încă cheltuiesc miliarde de dolari pentru finanțarea programelor de ”justiție socială”, iar actualul guvern oferă acoperire pentru acțiunile fanilor de extremă stângă. Fără elite, ideologia woke nu ar exista. Milioane de americani sunt gata să o stingă definitiv.

RĂUL ȘI URÂTUL

Alegeri 2024

După cum am menționat în articolele anterioare, încă cred că s-ar putea să nu avem alegeri prezidențiale în noiembrie. Totuși, condițiile actuale le-ar putea permite atâta timp cât nimic nu se va schimba dramatic în următoarele câteva luni. Nu a mai existat de la Războiul Civil acest nivel de divizare națională în privința alegerilor și, indiferent de ce se întâmplă sau care parte „câștigă”, va exista un mare potențial pentru o reacție violentă.

Scrutinul din 2024 devine propria sa Lebădă Neagră (eveniment imprevizibil major, cu consecințe majore – n.n.). Democrații folosesc împotriva lui Trump o strategie de a-i refuza accesul pe buletinul de vot, strategie care ea însăși ar putea duce la un conflict civil. Cu toate acestea, problema și mai mare este că, în caz de succes, vor folosi acest lucru ca un precedent pentru a refuza accesul oricărui conservator pe buletinul de vot în viitor, pe motiv că reprezintă o „amenințare la adresa democrației”.

Orice indiciu că Donald Trump va fi arestat înainte de noiembrie sau orice plan larg răspândit de statele dominate de democrați de a-l elimina de pe buletinul de vot va fi privit ca interferență electorală și nu am nicio îndoială că mulți americani vor lua în considerare serios revolta armată.

Apoi, iarăși, simpla prezență a lui Trump în calitate de candidat va fi folosită de grupurile de extremă stângă ca motiv pentru a alimenta revoltele. Reintrarea lui în Biroul Oval ar însemna acțiuni nesfârșite de stradă și poate chiar atacuri teroriste. Deci, în această privință, nu contează cu adevărat dacă vom avea un președinte Biden sau Trump, eventualul rezultat va fi probabil același – tulburări civile urmate de o declarare a legii marțiale în următorii câțiva ani.

Poziția mea față de Trump a fost întotdeauna una de scepticism, în primul rând din cauza alegerilor sale proaste de cabinet (inclusiv Anthony Fauci). Cu toate acestea, recunosc că, după patru ani îngrozitori ai imperiului autoritar woke al lui Joe Biden, nu există nicio cale ca jumătate din țară să-i mai tolereze un al doilea mandat, mai ales dacă acel mandat este atins prin sabotaj vizibil.

Apoi, există potențialul pentru evenimente șoc, cum ar fi demisia lui Biden în ultimul moment. Sau arestarea lui Trump, dar care câștigă oricum. Sau, o criză geopolitică majoră care este folosită de Democrați ca scuză pentru a „amâna” alegerile. Și nu vă înșelați, astăzi sunt activi mulți dintre acești declanșatori.

Creșterea tensiunilor geopolitice

Potențialul de război pe mai multe fronturi, inclusiv Ucraina, Israel și, probabil, Taiwan este extraordinar în 2024. Deocamdată, mă concentrez pe conflictul Israelului din Gaza și șansele de răzbunare din partea statelor islamice din jur. După cum am menționat în articolele anterioare, Gaza nu are nicio șansă să oprească militar Israelul și nu a avut-o niciodată, dar asta nu este cu adevărat relevant. Ceea ce contează este cum răspund vecinii lor.

Libanul și Hezbollah par gata să se angajeze în război împotriva Israelului în viitorul apropiat, dar Iranul este marele semn de întrebare. S-ar implica în mod deschis într-un conflict cu israelienii? O astfel de mișcare ar destabiliza complet tot Orientul Mijlociu, ar perturba o parte masivă a aprovizionării mondiale cu petrol și ar trage probabil SUA și Europa în luptă.

Cea mai mare amenințare, deocamdată, este închiderea căilor de navigație prin Marea Roșie și Strâmtoarea Hormuz. Acest lucru ar putea perturba lanțurile de aprovizionare și resursele energetice timp de mai multe luni și ar putea accelera criza economică. Și, la rândul său, acest lucru ar putea fi folosit de către sistem ca motiv pentru a trimite trupe în regiune.

O economie ca un butoi cu pulbere

Vă vine să credeți sau nu, situația economică este mult mai tensionată decât sunt relațiile internaționale. Există un joc extrem de riscant jucat de Rezerva Federală cu datoria SUA și ratele dobânzilor, care culminează cu un Catch-22 (expresia se referă la o situație în care nu există nicio modalitate de a rezolva o problemă, deoarece soluția la problemă este, de asemenea, cauza problemei – n. n.) despre care am avertizat de ani de zile.

Unii analiști susțin că Fed este pe cale să reducă ratele dobânzii în 2024 (eu încă am îndoieli); dar dacă o fac, pregătiți-vă pentru o creștere imediată și reînnoită a inflației. Dacă nu se angajează la reduceri substanțiale ale ratelor, atunci datoria națională va continua să crească cu aproximativ 600 de miliarde de dolari pe lună (aproximativ 7 trilioane de dolari pe an). Acest lucru este nesustenabil și amenință statutul de rezervă mondială al dolarului.

Dacă intenția Fed este de a influența alegerile (din nou, mă îndoiesc foarte mult de acest lucru), atunci nu îl va ajuta prea mult pe Joe Biden prin reducerea ratelor. Biden este deja cunoscut drept președintele inflației; crearea unei alte rampe în indicele de prețuri de consum (CPI) până la sfârșitul anului 2024 ar fi un dezastru pentru campania lui. Și menținerea lui Biden în funcție ar întări și mai mult indignarea publică față de politicile socialiste, deoarece economia continuă să se scufunde fie în criză stagflaționistă, fie în depresie deflaționistă, în funcție de calea pe care o alege banca centrală.

Și amintiți-vă, creșterea prețurilor cu 30% pe care am observat-o în ultimii câțiva ani la nivel de necesități va rămâne actuală pentru o perioadă destul de lungă de timp. Nu contează ce face Fed, vei continua să plătești cu 30% mai mult pentru a supraviețui, comparativ cu 2019-2020, iar pentru mulți oameni acest lucru înseamnă distrugerea rapidă a nivelului de trai. Acesta este motivul pentru care nimeni nu ia în serios „Bidenomics” – până când nu vor vedea o revenire la normal a costurilor, nu contează ce fel de interpretare dă Biden cifrelor privind locurile de muncă sau CPI.

Nimănui nu-i pasă.

Catch 22

Bănuiesc că Fed va continua pe calea deflației. Poate vor încerca să reducă ratele o dată sau de două ori, dar atunci când indicele de prețuri de consum (CPI) va crește, se vor întoarce imediat la rate mai mari și la un credit mai restrâns. Este exact ceea ce au făcut în anii 1970 și începutul anilor 1980, cu mențiunea că în timpul acelei crize SUA nu adăuga la datorie 600 de miliarde de dolari în fiecare lună.

Modul în care se traduce această deflație va depinde de alți factori, inclusiv de factori geopolitici (după cum am menționat mai sus). Prevăd că vom vedea o recrudescență agresivă a șomajului până la sfârșitul anului. Americanii nu cumpără mai mult, ei doar cheltuiesc mai mult pentru aceeași cantitate de bunuri. Procesul stagflaționist duce întotdeauna la o scădere dureroasă a consumului general și a nivelului de trai – am avut un impuls de trei ani din cauza banilor oferiți în urma crizei provocate de Covid, iar acum acest impuls se estompează. Orice acțiune a Fed asupra ratelor în acest moment nu va ajuta comerțul cu amănuntul sau sectorul serviciilor, va servi doar la menținerea piețelor de valori pe linia de plutire un pic mai mult.

Din nou, rezultatul final este același, indiferent de ceea ce fac bancherii centrali, iar acest lucru este intenționat. Dacă alegerile din SUA vor avea vreun rol în planurile sistemului, bănuiesc că ar fi mai în concordanță cu optica unei președinții reînnoite a lui Trump. Ar putea servi mai mult intereselor globaliste să mențină sistemul intact, nu pentru a-l proteja pe Biden, ci doar pentru ca, în pregătirea revenirii lui Trump, să prăbușească întregul castel de cărți de joc odată ce acesta intră în funcție (sau chiar imediat după ce câștigă). Pregătirea conservatorilor ca țapi ispășitori pentru o criza economică de mare amploare are mult mai mult sens decât încercarea de a menține aparențele pentru Biden pentru încă patru ani.

Dacă globaliștii nu reușesc să pregătească terenul pentru Marea Resetare în 2024, atunci s-ar putea să se confrunte cu o mișcare tot mai puternică de a fi trași la răspundere. Jongleria este pe cale să se încheie.

de Brandon Smith

Traducere de la  https://alt-market.us/the-juggling-act-is-2024-a-pivotal-year-for-the-globalists/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button