X

V@ccinul C0vid-19. Studiile confirmă suprimarea sistemului imunitar

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Concluziile unui studiu amplu, realizat de cercetători din SUA, Egipt, Canada, Mexic, Arabia Saudită și India, confirmă ipoteza vehiculată în lumea medicală potrivit căreia vaccinul Covid-19 poate duce la suprimarea sistemului imunitar. Totodată, oamenii de știință consideră că vaccinurile vii sunt mult mai puțin dăunătoare față de cele inactivate, acestea din urmă producând efecte nespecifice negative.

Un studiu amplu publicat de sciencedirect.com și realizat de cercetători din mai multe țări a ajuns la concluzii șocante: vaccinul Covid-19 poate duce la suprimarea sistemului imunitar, dovadă fiind și creșterea mortalității excesive în statele vaccinate.

”Nivelurile ridicate de anticorpi IgG4, generate ca răspuns la inocularea repetată cu vaccinuri ARNm Covid-19, ar putea fi asociate cu o rată mai mare a mortalității din boli și infecții neînrudite prin suprimarea sistemului imunitar. Deoarece majoritatea țărilor vaccinate împotriva Covid-19 raportează procente mari de exces de mortalitate care nu sunt direct atribuite deceselor cauzate de o astfel de boală, efectele nespecifice (NSE) ale vaccinurilor ARNm asupra mortalității generale ar trebui studiate în profunzime”, susțin autorii studiului.

Aceștia arată că, în pofida ipotezei că efectele vaccinurilor sunt specifice bolii, dovezi convingătoare au demonstrat că vaccinurile pot exercita efecte nespecifice pozitive sau dăunătoare. Analiza informațiilor din rapoartele de cercetare din ultimii 40 de ani, pentru studii epidemiologice și imunologice privind efectele nespecifice (NSE) ale celor mai comune vaccinuri, a arătat că vaccinurile vii induc NSE pozitive, în timp ce vaccinurile nevii induc mai multe NSE negative, inclusiv o mortalitate crescută a femeilor, asociată cu o susceptibilitate sporită la alte boli infecțioase, consideră cercetătorii. Efectele nespecifice negative sunt determinate de secvența de vaccinare, de concentrația de antigen din vaccinuri, de tipul de vaccin utilizat (viu vs. non-viu), precum și de vaccinarea repetată. Autorii studiului propun ca, pentru diminuarea efectelor nespecifice dăunătoare, să se schimbe secvența actuală de vaccinare.

Produse vii vs inactivate

Cercetătorii spun că a apărut deja un model interesant în care efectele vaccinurilor vii atenuate și ale vaccinurilor nevii diferă. Astfel, vaccinurile vii atenuate au, în general, beneficii nespecifice pozitive, care sunt vizibile deja la cele mai recente imunizări. Spre deosebire de vaccinurile vii, vaccinurile nevii, deși protejează împotriva bolii pentru care au fost concepute, în unele circumstanțe pot crește și riscul altor boli, în special la femei.

De exemplu, fetele care au primit vaccinul non-viu împotriva difteriei-tetanos-pertussis (DTP) au murit cu o rată de 1,5-2 ori mai mare decât fetele care nu au primit vaccinul. ”Conform modelului actual de vaccinare, ordinea și combinația vaccinurilor nu contează cu adevărat; de exemplu, este puțin important dacă DTP este administrat înainte de MV (împotriva rujeolei), MV este administrat înainte de DTP sau DTP și MV sunt administrate simultan în ceea ce privește imunitatea la pertussis sau la rujeolă. Cu toate acestea, studiile asupra vaccinurilor DTP, poliomielitei inactivate și hepatitei B indică faptul că vaccinurile nevii injectate după vaccinurile vii atenuate afectează efectele pozitive nespecifice”, se mai precizează în studiu.

Concentrație mare de antigen

O observație intrigantă a cercetătorilor a fost că, în cazul concentrației ridicate de antigen (cu mai mult de 104,7 unități formatoare de plăci) din vaccinul cu titru ridicat împotriva rujeolei (HTMV), care este, de asemenea, un vaccin viu, a indus efecte nespecifice dăunătoare. În plus, vaccinul standard împotriva rujeolei (MV), care a avut 103 până la 104 unități formatoare de plăci, a indus NSE benefice pentru femei, în timp ce HTMV a fost asociat cu o mortalitate mai mare a femeilor.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

 1. 1. SARS-Cov2 este bacterie modificata si patentata drept… vaccin in SUA.
  2. Virus este denumirea de deseu biologic, NU ESTE VIU – ipotetica sa prezenta nanometrica nu permite formarea de minime elemente (… interne) care sa functioneze cumva sistemic pentru a sustine viata/
  Se va multiplica atunci cand veti vedea ca o bancota de plastic lasata pe masa se “inmulteste”….
  3. “suprimarea imunitatii” este deficienta imunitara iar manifestarea conditiei se datoreaza injectarii – procedeu ne-natural, adica deficienta imunitara este ACHIZITIONATA. Este ceea ce numim SIDA.
  4. Faptul ca pentru studierea acelorasi chestii (ipoteze cu ceva material biologic nevazut de fapt…) diverse grupuri de cautatori credinciosi religiei virologice gasesc concluzii atat de diferite si multe, opuse… arata ca din nimic iese orice.
  Asa cum zice (cred ca nu ma insel) intr-una dintre Veda:
  “din nimic, nimic nu iese, caci dac-ar fi asa, din orisice ar iesi orisice!”
  Intr=adevar, din acest nimic (asa-zisul virus), acesti oameni rataciti de adevar pretind ca demonstreaza ceva valid.
  Ce fasesc ei este deseu comun produs de celule (si folosit in alte procese fiziologice) pe care-l gasesc construit prin program de calculator, ca urmare a unor bombardamente de fascicole electrice pe “marfa”, reflectate pe un receptor, ulterior amplificate si gata! – au gasit cu o minte mecanicista inamicul care se misca trecand dintr-o forma in alta, ca in alba-neagra din Optica unde “lumina” e si materie, si nematerie, … cand unda, cand corpuscul… ce sa faci tu (care oricum nu ai cum sa verifici!) sa verifici modelul asta “cu doua fete”, placut celor care preluasera directia cercetarii distribuind banii catre deturnarea realitatii de la adevarul Creatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button