X

Război între două loaze neo-marxiste: Mircea Marian susține că Dan Tapalagă propagă “narativele” Moscovei și AUR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sunt multe prostii pe care le-a scris jurnalistul Dan Tapalagă, dar momentul în care preia un narativ complet fals al Moscovei și al AUR, depășește orice limită: “Mai devreme sau mai târziu, piața corectează distorsiunile.  Cerealele ieftine din Ucraina reprezintă o distorsiune majoră deoarece ele sunt produse în afara UE, fără să respecte standardele de calitate, în concluzie, la prețuri care afectează piața internă”, afirmă pe Facebook Mircea Marian, lucrător in presa neo-marxistilor la fel ca si Dan Tapalagă.

Poate ne spune jurnalistul Dan Tapalagă pe ce se bazează când afirmă că cerealale din Ucraina nu respectă standarde de calitate (…)Dar să cobor să spun minciuni auzite la colțul străzii, să subminez efortul de război al Ucrainei și să ajut Rusia, doar ca să mă sui pe un val de revoltă și să îmi iasă niște click-uri și like-uri, nu, nu am să fac. Îmi cer scuze pentru tonul furios, dar sunt cumplit de dezamăgit. Ne aurizăm toți, ca societate. Nu ăsta e drumul…, mai spune Marian.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. !!! Misterioasa putere mondială din umbră și Organizația Chabad Lubavitch. Legătura cu România și românii posibil implicați! !!!

    În plus, are între adepți miliardari cu mare influență și generoși cu secta. Doar din cei care au avut legătură și cu țara noastră putem aminti doar doi. Ronald Lauder, actualul președinte al Congresului Mondial Evreiesc, e fondatorul PRO TV, al școlii Laude-Reut din București (instituție care a fost inițial grădiniță, a devenit liceu și acum pregătește chiar viitori diplomați.) În consiliul de administrație al școlii îi regăsim pe mai mulți ambasadori israelieni, inclusiv actualul, pe Alexandru Rafila, Luminița Odobescu (ministrul de Externe), Emil Hurezeanu (ambasador în Germania), Radu Tudor, Ion M Ioniță, Titus Corlățean, Doru Giugula, Alice Drăghici, Sergiu Manea (directorul BCR), Mugur Șteț (director adjunct la BNR), Alexandru Florian de la Institutul Wiesel, Radu Bălănescu, mare maestru al Marii Loji Naționale, Dan Mihalache fost ambasador la Londra, Luca Niculescu, Simona Miculescu (ambasador UNESCO), Bogdan Mănoiu, ambasador în Canada), Lazăr Comănescu, fost ministru de Externe.

    Lev Leviev, care deține AFI Palace Cotroceni e și el un donator al Chabad, supranumit „regele diamantelor”. Lista donatorilor e prea lungă, dar include cea mai bogată femeie din Israel, Dankner, pe Mihail Mirilashvili, fondatorul platformei VKontakte, familia Arison, care a fondat Norwegian Cruise Lines, a treia cea mai mare linie de croazieră din lume.

    https://solidnews.ro/misterioasa-putere-mondiala-din-umbra-si-organizatia-chabad-lubavitch-legatura-cu-romania-si-romanii-posibil-implicati/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button