X

La 15 ani de la Apelul Părintelui Justin contra actelor cu cip, LUPTA merge mai departe! Pr. Peter Heers: Semnul fiarei, 666 și cardul unic de identitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 15 ani de la Apelul Părintelui Justin Pârvu împotriva dictaturii biometrice, implementată cu precădere prin actele de identitate cu cip, vă prezentăm o exegeză pertinentă și echilibrată a Părintelui Peter Heers, american convertit la ortodoxie și ucenic al Pr.  Efrem din Arizona, referitoare la semnul apocaliptic 666 și actele de identitate electronice sau biometrice de azi.

Exegeza textului Apocalipsei este întocmită pe baza tâlcuirilor marelui Părinte cu viață sfântă, Athanasie de Mitilene, precum și Sf. Paisie Aghioritul.

Mai jos aveți și transcriptul.

Versetul 17 din Apocalipsa 13

Semnul fiarei Cardul de identitate al cetățenilor greci și Sf. Paisie Extras din Apocalipsa Domnului Iisus Hristos a Sf. Apostol și Evanghelist Ioan, Apocalipsa 13:16-18: Semnul Fiarei)…

Interesant aici, în ceea ce privește timpul pe care îl evidentiază apostolii, și pe care nimeni nu-l contestă,

că Sf Apostol nu spune, pur şi simplu, că toţi vor fi, ci spune mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi.

Nu vă imaginaţi că va fi vreun grup din societate care să fie capabil să evite asta; cu toţii vor fi puşi sub aceleaşi constrângeri.

Va fi, cum se spune, tot tacâmul. Gheronda Athanasie ne spune asta. Că își va arăta “succesul” prin a pune pecetea lui antichrist tuturor, indiferent de sex, vârstă sau statut social. În acest verset, sf. Evanghelist face referire la toate clasele sociale.

Ultimatumul direct, care face referire la imaginea lui antihrist, cu ameninţarea morţii, va fi legat de o metodă indirectă de constrângere.

Implementare prin presiune, constrângere

Aceasta este modalitatea caracteristică prin care diavolul lucrează întotdeauna şi am văzut asta în perioada nebuniei covidului, nu-i aşa? Presiunea socială şi guvernamentală pentru a ne conforma a fost imensă şi mulţi au simţit că nu au de ales şi au făcut ce li s-a cerut. Şi au fost constrânşi, cel puţin intelectual, spiritual şi psihologic. Lumea s-a simţit constrânsă că a trebuit să facă ceva că nu îşi dorea să facă.

Tocmai de aceea, mulţi au speculat că va fi la fel în perioada antihristului, tocmai din cauza acestei presiuni şi a ameninţării totale cu pierderea jobului (serviciului), pierderea caselor, că vei muri dacă nu te vaccinezi. Și totul a fost, de fapt, un duh totalitar de constrângere, pe care mulţi l-au trăit.

Dar chiar şi dacă mulţi l-au trăit, totuşi s-au simţit constrânşi să asculte de putere.

Deci găsim asta în Scripturi, şi putem spune, fără să greşim, că ne va constrânge. Și nu numai că va putea să forţeze cu desăvârşire pe toţi, dar va face totul ca să îi forţeze, să-i preseze să cadă, să se supună şi să fie ascultători, sub ameninţarea morţii.

Despre această metodă de constrângere, care este de natură economică pentru că nu vom putea cumpăra sau vinde, după cum veți vedea imediat.

Înclusiv amenințarea cu moartea. Deci, oricând e posibil. Ei vor face tot ce le va sta în putință să ne sperie, să ne supunem. Și, aşa cum vom vedea imediat, nimeni nu va putea cumpăra sau vinde fără pecete.

Deci, ce vei face, fără să poţi vinde sau cumpără?

Să vedem ce zice versetul 17… „Ce se întâmplă?” – oamenii se vor întreba între ei.

Îmi amintesc că eram preot într-un sat şi am vorbit despre asta cu colegii mei de la biserică

era un gardian, simpatic şi evlavios. Pentru că vorbim acum de actele de identitate ale cetăţenilor şi care sunt impuse acum în Grecia.

Pe atunci era doar la nivel de discuţie şi doar o primă încercare să se introducă. Acum aceste acte sunt impuse cu forţa, începând cu septembrie.

În acest act este inclus totul, deci în Grecia nu poţi să funcţionezi în societate fără acest act de identitate.

Sună cunoscut, sună exact ca şi subiectul despre care vorbim în seara asta, foarte asemănător.

Cred că vedem, într-o formă foarte asemănătoare, ceea ce se vorbeşte în Cartea Apocalipsei, că se petrece în Grecia acum cu acest act de identitate.

Pentru că sistemul social este construit pe nevoia de a cumpăra, trebuie să fii asigurat medical de la stat, precum şi să beneficiezi de multe alte servicii de la stat.

Dacă nu ai acest card, după trei ani… Pentru că ţi se dau trei ani să-ţi faci acest card, să schimbi vechiul card de identitate cu noul card de identitate cu cipul în el. Și care, probabil are stocat în el tot felul de informații despre fiecare individ.

Nimeni nu ştie cu adevărat ceea ce va afişa computerul persoanei din spatele ecranului – când vine vorba ca guvernul să înlesnească tot felul de servicii, să verifice dacă îţi plăteşti datoriile la stat.

Ne vor exclude din societate?

Deci, cred că oamenii vor avea trei ani, de fapt, chiar mai puţin, dacă se pune în aplicare din această toamnă şi până în 2025. Deci nu sunt chiar trei ani – să se conformeze pentru a-şi schimba cardul de identitate.

Dacă nu îşi schimbă cardul, nu vor avea nimic în comun cu statul. Deci nu vor avea acces la asigurarea medicală, nici nu ştiu dacă vor putea să lucreze şi dacă au propriile afaceri, nu vor putea presta niciun serviciu şi nici să deţină vreun business pentru că asta presupune să-şi plătească taxele şi toate acareturile.

Nimic nu va mai funcţiona pentru ei, vor fi excluşi din societate, chiar dacă se vor descurca încă să trăiască prin grija altora, dar, din perspectiva statală, nu vor putea funcţiona.

Deci, veţi vedea un astfel de semn, de pecete care este implementat acum în Grecia.

Profețiile sfinților

Există profeţii de la stareţii contemporani că nu vor reuşi, că nu vor ajunge acolo cu planurile lor.

Într-adevăr, Gheronda Ioan, un preot cu viaţa sfanta – şi pe care am avut binecuvântarea să-l cunosc,

pe când era în Sarus; a trecut la Domnul acum 10 ani, le-a spus fiilor săi duhovniceşti, iar fiul său după trup, a spus unui prieten al meu: „Spune tuturor să NU IA CARDUL pentru că NU VOR REUŞI”.

Cel de-al treilea război mondial va veni înainte ca ei să-l implementeze în totalitate, iar după război, nu va mai exista niciun interes pentru asta.

Deci, nu ştiu, vom vedea, dar trăim timpuri extraordinare acum, şi lucrurile care se se precipită înaintea noastră amintesc de Cartea Apocalipsei şi, probabil, că este unul din motivele pentru care sunteţi în seara asta aici, după cum se vede.

În orice caz, întrebarea a provocat vâlvă în biserica mea şi am intrebat pe cineva: ce vei face? Pur şi simplu, când ţi se va spune că trebuie să ai acest document pentru a putea funcţiona?

Şi el mi-a răspuns: „Ei, bine, îl voi lua”.

I-am răspuns că nu se poate să primească documentul şi să fie şi creştin-ortodox în acelaşi timp. Pentru că asta e ceea ce sfinţii ne-au spus clar.

Sfântul Paisie spune asta tuturor şi chiar a scris despre asta foarte clar, cu scrisul lui de mână: „Nu luaţi documentul!”, apoi a dat ucenicilor săi şi aceştia au publicat pe internet.

Vorbim despre documentul (cardul) care se implementează acum în Grecia.

Nu primiţi acest document, care este un înaintemergător al sistemului antihristic şi va însemna o formă de compromis pentru o parte dintre creştini să trăiască o astfel de viaţă într-un astfel de stat.

Nu este acum pecetea, dar este înaintemergător

Desigur, nu este vorba acum de Semn sau de Pecete, pentru că este vorba de un document, dar funcţionează asemănător şi conduce spre asta, încât se pune întrebarea: dacă te duci adânc în sistem şi continui să devii la fel de obedient față sistem, acum deja eşti compromis, într-o anume măsură, atât duhovniceşte şi, totodată, îţi vei înfăşura, încet-încet, laţul în jurul gâtului.

Libertatea umană, pe care o vedem acum în lume, se va centraliza. Se va centraliza la nivel de putere, la nivel monetar, la nivel medical şi lumea vorbeşte acum că dacă va fi o altă criză în sănătate, OMS se va implica fiind responsabil pentru întreaga lume şi va trebui să se conformeze şi să accepte directivele lor obligatorii.

Vedem că se întâmplă asta chiar în faţa noastră şi despre care vorbim în seara asta.

Deci, se pune întrebarea: ce voi face?

Nu vom mai putea să ne accesăm conturile bancare sau să ne îngrijim de businessurile noastre şi nu vom mai putea cumpăra şi vinde?

Asta este ceea ce stareţul (gheronda) Athanasie a spus acum 40 de ani: „Vei putea să cumperi şi să vinzi, vei putea să mergi la supermarket sau la benzinărie şi vei putea să faci transferuri câtă vreme vei avea aceast semn, adică pecetea”. Și care, în cele din urmă, va fi fizic implementat pe mână sau pe frunte.

Dar, este interesant că nu se precizează că îl vor implementa de la 0 la 100. Adică într-o zi eşti un om liber şi în ziua următoare ai pecetea pe mână sau pe frunte. Ci a spus „în cele din urmă”, ceea ce este interesant.

Adică, poate că se va regăsi în alte instrumente, înainte să fie aplicat pe mână şi pe frunte, nu înţeleg de ce ar fi de necrezut câtă vreme lucrurile merg treptat înspre asta.

 

Cum fierbe broasca

Adică, exact „fierberea broaştei”, aud vorbindu-se despre asta de cam 43 de ani, de când am devenit ortodox de către stareţi şi părinţi duhovniceşti.

Îmi amintesc când eram în Georgia cu părintele de vrednică pomenire, Damian, stareţul mănăstirii Înălţarea Domnului, prin 1994-1995. El a folosit această analogie cum că suntem fierţi, precum broasca la foc mic; broasca nu ştie exact când să sară afară din apă.

Deci, asta este modalitatea, asta este metodologia cu care se lucrează.

La fel se procedează şi în viaţa duhovnicească, la fel lucrează şi diavolul. El este foarte răbdător, stă în colţ, stă în umbră, observă şi lucrează gradual, în timp, împotriva celor care sunt asumaţi serios în viaţa duhovnicească.

Li se arată imediat doar celor sfinți care ştiu că el este duşmanul. Altfel, stă în întuneric, în umbră şi lucrează traptat, spiritual, pentru a ne submina prin compromisuri pe ici, pe colo, şi asta la nivel duhovnicesc. Or asta nu este ceva nemaipomenit pentru cel ce are o viaţă duhovnicească.

Gheronda spune în continuare că dacă accepţi acest semn, poţi cumpăra orice vrei şi tot ce îţi pofteşte inima. Dar dacă nu ai semnul, atunci nu poţi plăti nimic, nu poţi cumpăra nimic, nu mai poţi fi deloc un consumator. Doamne fereşte!

Suntem pregătiți?

Îţi imaginezi să nu mai mai fii consumator?? Să fim serioşi şi cinstiţi cu noi: Amazon, Walmart, sunt instrumente prin care existăm.

S-a gândit cineva că poate într-o zi nu vom mai avea acces la ele? Ce vei face?

Or suntem noi pregătiţi pentru asta? Nu ştiu dvs. dar eu nu cred că sunt pregătit, nu cred că m-am gândit serios ce voi face, pentru că sunt dependent total de sistemul care există. Și ei știu asta.

Şi toţi duşmanii lumii şi ai lui Hristos ştiu că acest sistem este calea prin care ei pot obliga lumea să se supună.

Deci, nu vei mai fi consumator. Aceeaşi poveste şi pentru oamenii de afaceri: produci, produci şi eşti dependent de vânzarea produsului pe care nu-l vei putea vinde dacă nu vei primi semnul sau pecetea antihristului.

Deci, nu vei mai avea acces la pieţele de defacere deloc.

Deci, ceea ce putem să spunem acum este că sistemul bancar şi tehnologia bancară vor fi cruciale în implementarea la nivel mondial a pecetei. Pentru că nu poţi cumpăra şi nu poţi vinde dacă nu ai pecetea sau semnul pe mână sau pe frunte.

Deci, totul este despre accesul la a cumpăra şi a vinde, accesul la pieţe, accesul în societate care sunt conectate cu sistemul bancar.

Moneda digitală unică

Asta se înţelege şi vedem că se desfăşoară chiar acum, în faţa noastră şi în câteva luni sau ani vom avea, cel mai probabil, moneda digitală unică la nivel global, emisă de băncile centrale din majoritatea ţărilor. Care se implementează în lume chiar acum în timp ce vorbim, mai ales în lumea vestică.

Se introduce moneda electronică sau digitală, or înseamnă un salt uriaş în controlul maselor.

Deci, vă imaginaţi că nu le este deloc greu să te oprească, electronic, să ai acces în societate şi nu vei putea să cumperi sau să vinzi, nu e greu să-ţi dai seama de asta.

Deci, se pare că tehnologia va fi în slujba antihristului şi a sistemului lui, care este un sistem de control.

Gheronda spunea, în efortul său de a identifica instrumentele eficiente, şi vorbea încă din 1980 că tehnologia va dezvolta un card de identitate care este acum implementat, după cum am spus mai devreme, în Grecia.

Gheronda Atanasie spunea asta acum 40 de ani şi ceea ce a spus este implementat acum în Grecia.

Se proiectează un card de identitate care va fi de neşters, încorporat pe mâna dreaptă sau pe frunte.

Încă nu suntem acolo acum!

Desigur este un card dar care, în esenţă, funcţionează după cum vedem şi va funcţiona în vremea lui antihrist, fără ca să fie pus acum pe mâna dreaptă sau pe frunte.

Este foarte interesant ce spune Gheronda şi anume că acest semn va avea două numere, nu unul, ci două.

Ce reprezintă 666?

semnul apocaliptic 666 și actele de identitate

Acest semn sau pecete va avea două numere, unul general şi unul specific.

Numărul general va fi 666, iar numărul specific va însemna codul numeric personal generat de banca internaţională sau de sistemul financiar.

Reiese de aici că ei vor să te cunoască personal, să poată să te identifice ca supus.

Deci, nu numai că va fi acel număr general. Dar vor ca acel număr, acea persoană, acea identitate să fie asociată cu identitatea lui antihrist. Deci ei vor ambele identităţi să se unească şi asta înseamnă supunerea persoanei sistemului lui antihrist.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Tehnologia se întoarce împotriva noastră dacă nu înțelegem că trebuie să facem ascultare de Dumnezeu și nu de altcineva. Dacă în Apocalipsă, capitolele 13 și 14, am fost avertizați să nu primim un număr al cărui semn este 666 pentru a putea vinde și cumpăra, apoi asta trebuie să facem. Ce observăm însă? Prea mulți și-au umplut portofelele de carduri pentru a obține diverse avantaje… Acest lucru îi va împiedica să refuze pecetea finală, deoarece, pentru ei, avantajele materiale vor fi mai importante decât cele duhovnicești; burta va fi mai importantă decât Dumnezeu; lumea- de asemenea! Unii deja s-au apucat să plătească cu telefonul. Ar fi mult mai bine să luptăm cu toții să menținem numerarul. Fără numerar, suntem la dispoziția băncilor care pot să ne șantajeze cum vor. Dacă luptăm să menținem numerarul, atunci se întârzie digitalizarea persoanei. Observăm cu îngrijorare că se poate plăti cu cardurile la pangarele unor mănăstiri… Iar Ciolacu al nostru prinde curaj! Ce bine ar fi fost să fim solidari și să ne unim eforturile pentru menținerea numerarului. ,,Scapă cine poate!”, după cum spunea părintele Adrian Făgețeanu. Unele țări, după ce au încercat cum e viața fără numerar, caută să revină la banii cash. Ar fi fost bine să mai existe mulți ca părintele Iustin care să dea tonul luptei împotriva pecetluirii. Dar părintele Iustin Pârvu și alți Părinți ne-au spus ce trebuia și acum ne veghează de acolo, de Sus să vadă de cine facem ascultare. De Dumnezeu sau de lume? Fără ajutor de la Dumnezeu, nu putem face față acestor vremuri. De aceea, cine va accepta ecumenismul va acepta și pecetluirea, deoarece Dumnezeu Își va retrage Harul de la cei care nu păstrază Ortodoxia și atunci vor face jocul lui Antihrist până la capăt. Dacă pentru cele materiale se fac proteste, pentru cele duhovnicești prea puțini se agită. Urmează săptămâna de rugăciuni comune cu ereticii. Ce vom face? Vom asista nepăsători la trădarea Ortodoxiei?
    Dumnezeu să ne ferească de ecumenism și de pecetluire! Amin.

    1. Doamne ajuta ! Am auzit in urma cu cate-va zile pe un sait , caci in Grecia va incepe la sfarsitul acestei luni NOUL buletin ,dar si razboiul cel MARE este f. aproape ….. Cunosc pe cineva f. aproape de mine , care a luat buletinul in DIASPORA ,avand legatura si cu Biserica destui ani ,insa dupa un an de zile de la luarea buletinului sa schimbat enorm ….- a lasat cele doua degete .- Nu este de gluma fratilor ! Nu luati asa ceva
      mai bine afara din societate si mancam buruieni ,ciperci si fructe ….
      Trebuie sa tinem legatura intre noi ,sa ne ajut-am intre noi asa cum spunea Sf. P. Aghioritul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button