X

Alegeri istorice în Portugalia! André Ventura, liderul partidului conservator Chega, anunță că nu va accepta migranți în țară și că va elimina finanțările publice destinate ideologiei de gen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul portughez Chega și-a lansat, sâmbătă, candidații pentru alegerile din 10 martie, într-un congres în cadrul căruia André Ventura a fost reales președinte al partidului. 

Într-un discurs întrerupt de aplauzele furtunoase ale susținătorilor prezenți în sală, André Ventura a anunțat că va retrage fonduri publice de la asociaţiile care lucrează pentru egalitatea de gen, informează EFE.

Totodată, André Ventura a anunțat că nu va accepta „migranții cărora nu le place steagul și istoria Portugaliei.”

Andre Ventura şi-a motivat participarea la alegeri deoarece cred că „victoria este posibilă”.

Partidul conservator Chega este a treia forţă politică din Parlamentul Portugaliei, unde deţine 12 mandate.

Reamintim că André Ventura, președintele partidului portughez Chega, a participat, în toamna anului 2022, la conferința „Acea Europă în care credem”, în cadrul căreia a avertizat cu privire la amenințările cu care se confruntă țările membre UE, spunând că se duce un război cultural împotriva identităților naționale, după cum a relatat atunci RostOnline.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button