X

Războiul Verde: John Kerry spune că s-ar putea folosi forța militară pentru a obține respectarea normelor climatice globale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

John Kerry, insarcinatul special al Casei Albe in materie de clima, și-a folosit apariția la COP28 din Dubai pentru a declara că toate statele naționale din lume trebuie să se supună agendei climatice a elitei globale, inclusiv Agendei 2030 și net zero, sau să se confrunte cu posibilitatea unei acțiuni militare coercitive. 

Potrivit lui Kerry, care a contribuit la agenda Forumului Economic Mondial, elita globală ar putea fi forțată să aprobe acțiuni militare împotriva statelor recalcitrante care nu se conformează agendei lor. Kerry a recunoscut că devine “din ce în ce mai” militant în ceea ce privește agenda climatică, deoarece oamenii evită responsabilitatea și nu fac ceea ce li se spune, concentrându-se asupra țărilor care continuă să construiască centrale electrice pe bază de cărbune, declarând:

“Nu avem nevoie neapărat de asta pentru a ne spune că ar trebui să facem tranziția către renunțarea la cărbune. Nu ar trebui să mai fie permise centrale electrice pe cărbune nicăieri în lume. Acesta este modul în care puteți face ceva pentru sănătate. Iar realitatea este că nu facem acest lucru”.

Kerry a vorbit la conferință în timpul primei “Zile dedicate sănătății”, concepută pentru a evidenția legăturile dintre criza climatică și crizele de sănătate, relatează The Hill. El a spus că problemele climatice și cele legate de sănătate, inclusiv viitoarele pandemii, sunt unul și același lucru, un mesaj pe care îl transmite în interminabilele sale zboruri cu avionul privat în jurul lumii, vorbind despre “criza climatică”.

Kerry a justificat amenințarea cu o acțiune militară spunând că nu înțelege “cum adulții care se află în poziții de responsabilitate pot evita responsabilitatea de a lua aceste lucruri care ucid oameni zilnic”. Anterior, Kerry, țarul climei, i-a amenințat pe fermierii americani cu dispariția, susținând că singura modalitate prin care elita își poate atinge obiectivele climatice “net zero” este ca fermierii din întreaga lume să nu mai cultive alimente.

Trimisul prezidențial special al lui Biden pentru climă, a declarat recent în fața audienței de la Summitul AIM for Climate al Departamentului pentru Agricultură (USDA) că “nu putem ajunge la zero net, nu vom reuși să facem această treabă dacă agricultura nu este în față și în centru ca parte a soluției”. Kerry îndeplinește funcția inaugurală de trimis prezidențial special al SUA pentru climă, după ce a fost nominalizat de Joe Biden în noiembrie 2020.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Nici nu mai conteaza asta, atat timp cat fosila asta criminala si basinoasa(a scapat la propriu niste vanturi, chiar la ultima conferinta pt mediu de la Dubai) exprima pana la virgula, punctul de vedere al stapanilor lui oculti! Altfel, problema cu actiunea militara ar fi foarte complicata chiar si pt stapanii sai, caci, ce stat sau coalitie de state vor ataca tari ca China, India sau Rusia, pt ca acestea folosesc la greu combustibili fosili?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button