X

DISPERARE: Pentru doar 6 cazuri/zi, Rafila declară EPIDEMIE de rujeolă la nivel național, pentru „a face posibilă vaccinarea copiilor”. ATENȚIE: Toate vaccinurile folosesc ARN-m

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național , pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incomplete, potrivit unui comunicat de presă transmis marți.

Ministerul susține că la nivel național se constată o „creștere îngrijorătoare” a cazurilor de rujeolă. De la începutul anului până în acest moment s-au înregistrat aproape 2.000 de cazuri la nivel național, în 29 de județe.

De asemenea, Ministerul Sănătății va derula o campanie de informare a părinților, împreună cu medicii de familie, pentru o mai bună aderență la programul de vaccinare.

Acoperirea vaccinală cu prima doză, la nivel național, este de 78%, iar cu doza a doua, de 62% dintre copiii eligibili, situându-se pe un trend descrescător de mai mult de 10 ani, se menționează în comunicatul transmis de Ministerul Sănătății.

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. “Toate vaccinurile folosesc ARN-m”

    Asa este, inclusiv banalele vaccinuri antigripale! Inconstientza parintilor de a-si intepa proprii copii cu aceste injectii mortale, echivaleaza cu trimiterea acestora la boala cumplita, moarte si demonizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button