X

Proteina Spike este ucigașul – Ferește-te de „vaccinurile” ARNm

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Peter Koenig Global Research, June 23, 2021

Pentru a face acest lucru, trebuie să evitați în mod absolut să luați sau să fiți constrâns să acceptați ARNm „non-vaccin” – terapie genetică experimentală. Pentru că asta este. Experimentul ești tu. Deja în SARS-1 din 2002/2003, originalul, care afectează în principal genomul chinezesc, la fel ca și acest prim virus covid-19, numit mai adecvat SARS-CoV-2; s-a adresat ADN-ului chinezesc. Completări ale recoltării clandestine, ilegale, a ADN-ului chinezesc de la Harvard la sfârșitul anilor 1990 și 2000. A se vedea aici.

Când cei de la Harvard au fost în sfârșit prinși și expulzați din China, era prea târziu. Ei au colectat deja sute de mii, dacă nu chiar milioane de probe de ADN – asupra cărora cel mai probabil laboratoarele americane de război biologic P4 au fabricat acest virus corona în particular.

Iată cum explică Josh MIttledorf:

Scientist Josh Mitteldorf on COVID: “Here's How We Know We're Being Lied To” – Kevin Barrett

„Proteina spike este partea din structura virusului care interacționează cu celula gazdă. Ambii viruși SARS 1 și SARS 2 au proteine ​​spike care se leagă de un receptor de celule uman numit ACE-2, comun în celulele pulmonare, dar prezent și în alte părți ale corpului. Unirea de receptorul ACE-2 al celulei este ca lupul care bate la ușa bunicii Scufiței Roșii. „Bună, bunică. Sunt nepoata ta. Te rog lasă-mă să intru. ” Virusul este un lup care poartă o pelerină și o glugă roșie, se preface că este o moleculă enzimatică ACE-2 care caută intrarea în celulă.” Vezi asta.

Covid-19, alias SARS-CoV-2, este o versiune perfecționată a SARS-1, cea originală din 2002/2003 care a lovit în primul rând China. La începutul anului 2020, odată ce Wuhan și o mare parte a provinciei Hubei, și mai târziu în alte părți ale Chinei, au fost închise și blocate, deoarece oamenii de știință chinezi au reacționat rapid la ceea ce au știut imediat, aceasta a fost o nouă încercare de a ataca China, sistemul de sănătate chinez – populația chineză. Autoritățile chineze au fost numite dictatoriale, și urmate de denigrările obișnuite, dar au reușit să oprească virusul și să-l domine, menținând daunele cauzate în interiorul granițelor.

Datorită acestor diferite blocaje și a altor măsuri igienice și de sănătate, aproape 80% din capacitatea de producție chineză a fost închisă, ceea ce a avut un impact enorm asupra restului lumii, în funcție de lanțurile de aprovizionare chineze. Datorită măsurilor severe ale Chinei pentru a depăși pandemia cât mai repede și mai eficient din punct de vedere sanitar, economia Chinei a funcționat din nou în decurs de aproximativ șase până la opt luni și a ajuns la capacitate maximă până la sfârșitul anului 2020.

Dr. Robert Malone Age, Birthday, Wikipedia, Who, Nationality, Biography | TG Time

Inventatorul vaccinului de tip ARNm, dr. Robert Malone, spune că vaccinul face ca nanoparticulele lipidice să se acumuleze în diferite țesuturi ale organelor și în special „în concentrație mare” în ovare, ceea ce înseamnă că provoacă infertilitate și / sau deseori avorturi spontane în femeile însărcinate. Vedeți acest lucru – inclusiv 15 minute. interviu video cu Dr. Malone și biologul evoluționist Dr. Bret Weinstein. Ceea ce face ca ARNm să fie „non-vaccin”, mai bine numit prin numele său atribuit CDC – terapia genică experimentală – atât de periculos, este că produce proteine ​​spike în fiecare celulă din corpul uman.

https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY

Dr. Jane Ruby joins The Stew Peters Show - Magnetism Intentionally Added to 'Vaccine' to Force mRNA Through Entire Body [June 7, 2021] - FactCheckVaccine.com

Cauza acestei proliferări rapide și adesea mortale a proteinei spike este ceea ce Dr. Jane Ruby, expert medical și cercetător farmaceutic, numește „Magnetofection”, un sistem agresiv de eliberare a gelului magnetic, inclus în injecție – pentru a transporta proteina spike cu „ viteza luminii” în fiecare celulă a corpului uman.

Producătorul german, Chemicell GmbH, Berlin (vezi aici) al acestui gel magnetic special spune că nu este destinat utilizării la om. Cu toate acestea, Moderna și Pfizer îl folosesc în terapia genetică experimentală a ARNm, despre care mint și o numesc fals „vaccin”. – Urmăriți aici videoclipul dr. Jane Ruby de 9 minute.

Acest sistem de transport cu magnetofecție este atât de puternic, încât persoanele care au primit vaccinul au putut lipi metale de corpul lor. Nanoticulele lipidice injectate „fără vaccin” de COVID spun organismului să producă proteina spike. Datorită gelului magnetic, părăsesc rapid locul de injectare și se acumulează în organe și țesuturi. Vedeți asta de Dr. Alex Pierson.

Proteinele spike care se activează practic în fiecare celulă a corpului uman copleșesc sistemul imunitar al corpului, prin urmare îl combat în loc sa-l îmbunătățească. Acest lucru poate duce la numeroase complicații și infecții în timp. Unele dintre ele, cum ar fi coagularea sângelui, care rezultă în tromboze și alte afecțiuni cardiace – și moarte – pot fi rezultate imediate după inoculare. Alte efecte potențial fatale, multe de natură neurologică, s-ar putea să nu apară imediat, ci numai în timp – după unul, doi sau trei ani? Atunci va fi dificil să urmărim infirmitatea produsă de proteina Spike înapoi până la vaccin.

What do we know about Michael Yeadon, former Pfizer who became a figure of vaccine opponents? – Release

Într-un videoclip convingător de 1 minut, dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și șef al științei Pfizer, avertizează: „Oricine ia vaccinul experimental nu poate scăpa de moarte”. Vezi asta.

Nu putem decât să sperăm că aceste guverne „compromise”, în mare parte occidentale, își vor reveni în simțuri și își vor da seama la timp de ceea ce fac populațiilor care i-au ales și își plătesc mijloacele de trai.

Dacă acești așa-ziși „lideri mondiali” – imaginați-vă, 193 guverne membre ale ONU urmează același scenariu – ceva nu este chiar corect, nu se potrivește cu agenda de protecție a sănătății, ci se potrivește mai degrabă cu un plan malefic împotriva umanității – dacă acești „lideri mondiali ” continuă să urmeze dictatele întunecaților lor maeștri satanici, ei pot ajunge într-o Curte de Justiție de la Nürnberg 2.0 pentru crime împotriva umanității.

Dr. Reiner Fuellmich despre coronavirus, fraudă și corupție – video – CADRAN POLITIC

Dr. Reiner Füllmich, avocat germano-american și membru de frunte al Comitetului German de Investigații Corona, a intentat deja mai multe procese, inclusiv procese de acțiune colectivă în Canada și SUA, și a inițiat urmăriri penale împotriva persoanelor și instituțiilor în majoritate din Europa. Vedeți videoclipul de mai jos – Crime împotriva umanității – și asta.

About – Edward Curtin

Sociologul, filosoful, profesorul și scriitorul, Ed Curtin, a spus acest lucru:

„Știu că „vaccinurile” ARNm experimentale care sunt aplicate asupra tuturor nu sunt vaccinuri tradiționale, ci experimente periculoase ale căror consecințe pe termen lung sunt necunoscute. Și știu că Moderna spune că „vaccinul” său ARN mesager (ARNm) care nu este un vaccin, funcționează „ca un sistem de operare pe un computer”, și că dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei vaccinului ARNm, spune că nanoparticulele lipidice din injecții se deplasează în tot corpul și se instalează în cantități mari în mai multe organe în care proteina spike, fiind biologic activă, poate provoca daune masive, și că FDA a știut acest lucru.

În plus, știu că zeci de mii de persoane au suferit efecte adverse din cauza acestor injecții și că multe mii au murit din cauza lor, și că aceste cifre sunt mult subestimate din cauza sistemelor de raportare. Știu că, cu acest număr de victime din trecut, aceste vaccinuri experimentale ar fi fost oprite cu mult timp în urmă sau nu ar fi început niciodată. Prin urmare, că nu au facut-o, m-au convins că este în desfășurare o agendă radical malefică, al cărei scop este să dăuneze nu sănătății, deoarece cei responsabili știu ce știu eu și multe altele.” Vedeți textul complet al eseului lui Ed aici.

Peter Koenig este analist geopolitic și fost economist senior la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani la apă și mediu în întreaga lume. Ține prelegeri la universități din SUA, Europa și America de Sud. El scrie în mod regulat pentru reviste online și este autorul cărții Implosion – Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă; și co-autor al cărții Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 noiembrie 2020). Este asociat de cercetare al Centrului de Cercetare privind Globalizarea.

Tradus din Global Research.ca

NOTĂ: Cei care preluați articolele mele facând copy&paste, vă rog să aveți bunul simț și respect pentru munca mea de traducător, și să puneți link către blogul/site-ul meu, nu link către pagina de unde eu am preluat și tradus, în articolul meu pun totdeauna site-ul de unde am tradus. Punând numai link către pagina de unde eu am tradus, cititorul va înțelege că dvs. ați tradus și prelucrat articolele, ceea ce nu este just. Mulțumesc.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Foarte stufos si abracadabrant. Induce frica si teroare. „Oricine ia vaccinul experimental nu poate scăpa de moarte” !!!
    Cine nu ia vaccinul…scapa?!!!
    Scopul articolului ca si al vaccinului este distrugerea omenirii. Articolul mai incet, vaccinul mai repede. Impreuna insa, de 10 ori mai repede ca oricare din ele.
    De moarte nu scapa nimeni. NIMENI. Hristos ne-a aratat. Ca dupa moarte incepe adevarata viata.

    Cei care nu vreti sa va vaccinati nucititi nici articole ca acesta. E mai lent dar toxic precum vaccinul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button