X

Ereticul papa Francisc execută agenda Ocultei, promovând mare gogoriță a încălzirii globale. Întâlnire cu turistul Iohannis, în Dubai

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Papa Francisc, care urmează să călătorească vineri la Dubai, unde va participa la o conferință ONU privind schimbările climatice, a avertizat duminică cu privire la „amenințarea climatică  care „pune în pericol viața pe Pământ”, scrie Le Figaro

Lumea noastră este amenințată, pe lângă război, de o altă mare amenințare, cea a climei, care pune în pericol viața pe Pământ, în special generațiile viitoare”, a spus el la finalul rugăciunii Angelus, un religios citind textul în locul lui pentru că papa e bolnav de gripă. 

Este contrar planului lui Dumnezeu”, a adăugat el, confirmând că într-adevăr va merge la COP 28 din Dubai unde va vorbi sâmbătă.

Papa argentinian, care a făcut din apărarea mediului unul dintre pilonii pontificatului său, urmează să susțină un discurs foarte așteptat în să denunțe inacțiunea țărilor în cauză și să le încurajeze să-și reducă drastic emisiile de seră. gazele.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Prostia asta cu încălzirea globală/schimbări climatice sunt folosite drept pretext pentru instaurarea unor legi draconice în contextul NWO și premergător WW3. Oamenii ar trebui să se unească împotriva fiarei globaliste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button