X

Tâncăbești – 25 noiembrie. Căpitanul Corneliu Codreanu va fi comemorat printr-o ceremonie religioasă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ceremonia religioasă a comemorării Căpitanului Corneliu Zelea Codreanu va avea loc sâmbătă 25 noiembrie 2023, ora 12, la troița memorială de pe liziera pădurii Tâncăbești (Șos. București-Ploiești), locul unde întemeietorul Legiunii Arhanghelul Mihail a fost asasinat, împreună cu alți 13 comandanți legionari.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de urmași ai unor luptători anticomuniști.

Ceremonia va consta într-o slujbă religioasă de pomenire a sufletelor celor asasinați, precum și în momente de reculegere și rememorare a celor pomeniți.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obținute la nr de tel 0722749249 și e-mail: [email protected], persoană de contact: Florin Dobrescu

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. In aceeasi zi – Sfantul Mucenic Mercurie (Fiklopater), din neamul nostru – primitor al sabiei de la ingerul Domnului sa invinga in lupta si puterea venirii dupa moarte sa insuliteze pe Iulian Apostatul, de la care au ramas vorbele…. “m-ai invins Galileene!!”
    Dumnezeu sa-l ierte, sa-l odihneasca si sa-l aseze in randul dreptilor pe mucenicul nostru sfintit prin jertfa pentru ascultarea de Dumnezeu si iubirea de neam – Corneliu Zelea-Codreanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button