X

Progresiștii de la Banca Transilvania lansează ‘prima bancă 100% digitală’ din România. Alegeți CEC Bank!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În anul 2021, cea mai mare bancă de pe piața românească, Banca Transilvania a achiziționat Idea::Bank.  Începând din anul 2024, Idea::Bank va deveni Salt Bank, transmit reprezentanții Băncii Transilvania. Potrivit unui comunicat de presă, Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală made in România.

„La alegerea numelui Salt Bank, am căutat ceva care să rezoneză cu noi, oamenii de aici. Este un nume care vorbeşte despre ambiţiile noastre.

Avem curajul de a inova azi pentru a fi mai buni mâine şi suntem hotărâti să dezvoltăm o bancă sigură şi de încredere pe termen lung”, a afirmat Gabriela Nistor, director general al Salt Bank.

„Idea::Bank devine Salt Bank și va fi prima bancă 100% digitală made in Ro.

Salt Bank va începe activitatea în 2024”, a informat Banca Transilvania.

De fapt este un salt progresist spre dispariția banilor cash, așa cum se tot încearcă de ceva vreme. În timpul plandemiei Banca Transilvania a fost printre cele mai diabolice instituții din punct de vedere al restricțiilor aberante. Din acest motiv foarte mulți români și-au mutat conturile la CEC Bank. Cu această nouă direcție progresistă, Banca Transilvania trebuie evitată, căci ce va experimenta cu noua bancă, va aplica și în cadrul ei cât de curând.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Lucreaza si securisti la Transilvania Bank via “juridic”. Îi intereseaza mai mult viata particularā a clientilor si o super-puricare a documentelor ce se depun pentru deschiderea unui cont banal de bursa scolara + multe intrebari personale de viata privatā… puse de “juridic” si cei de la ghiseu. Eu si familia mea am decis sa nu mai intrăm niciodata in aceasta bancā +am retras toate conturile de la ei!
    Atentie si la CEC bank! Toate depunerile sa se faca cu chitante de hârtie, semnate de operatorul de la ghiseu! Nimic electronic. Cereti bani cash si nu pe card!

  2. Doamne ajuta ! . Premiere a avut loc acum 100 de minute #Elder Nektarios Moulatsiotis #Speech #Ekklesia
    Monitorizarea noastră și EKAM. Viața noastră, mai ales în ultimele două decenii, se poate spune doar că a fost luată dintr-un film de la Hollywood. Evenimente globale, evenimente de securitate națională ale statelor, evenimente globale de sănătate, evenimente de război, evenimente de criză economică globală, boli globale, care au adus schimbări semnificative în viața de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume.

    Noi parametri creați de State pentru viața de zi cu zi a oamenilor, care în ciuda consultărilor „experților” pentru siguranță, sănătate, viață mai bună, beneficii economice etc., pândesc în cele din urmă riscuri pentru persoana însăși și chiar pentru sănătatea, în spate. un sistem totalitar de abolire a libertății umane. Acum viața omului va deveni aceeași cu cea a animalelor din grădini zoologice, da un mediu „frumos”, dar în același timp o închisoare.

    Astăzi, dacă nu vrei, ei nu te urmăresc. În curând vei fi forțat să trăiești sub supraveghere. Astăzi te poți deplasa fără telefon mobil, poți plăti cu numerar etc. În curând nu te vei mai putea deplasa fără un act de identitate electronic. Obligația identității electronice și în general a guvernării electronice care va putea vedea totul despre tine, construiește noua închisoare electronică a cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button