X

Trecem printr-un moment istoric dramatic. Este nevoie de PATRIOȚI la Bruxelles, deoarece vor urma multe bătălii pentru LIBERTATEA noastră

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este important ca la Bruxelles să ajungă o echipă puternică de patrioți, deoarece vor urma bătălii importante pentru libertate și pentru schimbarea politicii pe care o face Comisia Europeană, a declarat, joi,  Claudiu Târziu, președinte CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare din 2024.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, la Baia Mare, acolo unde a ajuns Caravana AUR „Patrioți în Europa”. Claudiu Târziu a fost însoțit de alți candidați AUR la alegerile europarlamentare, respectiv principele Șerban Dimitrie Sturdza, Simona Maria Petcu și Monica Iagăr.

„Este important să ducem la Bruxelles o echipă cât mai puternică pentru că în 2025 și în tot ciclul electoral care va urma se vor da multe bătălii pentru libertatea noastra. Deja se instituie portofelul digital, identitatea digitală și dictatul ideologic asupra educației copiilor noștri.

În 2024 avem șansa de a schimba proporția dintre conservatori și globaliști, dintre oamenii care apără normalitatea și cei care vor să ne instituie o nouă „normalitate”, care să ne răpească libertatea și să ne facă simple numere pe o bucată de hârtie sau într-o zonă digitală.

Noi trebuie să ne opunem și nu o putem face decât dacă suntem suficient de mulți, astfel încât să schimbăm politica făcută de CE și pe care nu mă sfiesc să calific sa o drept una sinucigașă pentru UE.

Curentul conservator este in plina creștere, avem șanse să facem schimbarea, nu este o iluzie, este ceva ușor de atins dacă vom fi uniți, dacă vom merge până la capăt împreună, așa cum am promis.

Vă rog să fiți conștienți de ceasul istoric dramatic prin care trecem, fiți alături de noi, de AUR, și vom învinge, iar apoi vom face tot ceea ce am promis”, a spus Claudiu Târziu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Nu vor putea face nimic împotriva Fiarei. Daca AUR, care au intenții bune , se tem de jidanii din oculta mondială satanistă si au “anumite înțelegeri” , prin are jidanii îi manipuleaza, gen “antisemitism”, care bate cap in cap cu narativa indepedndentei nationale a Romániei si iesirea din organismele conduse international de jidani , nu vor putea face nimic aur-ii si …știu bine politicā. Prea târziu….domnule Târziu. Scapati de Ițc si Ștrul in primul rând, apoi de securistii tradatori de tarā! Să vă văd cât sunteți de abili! Poate o Revoluție Adevarata, ar rezolva problemele toate!
  Libertatea si Credinta in HRISTOS se apără cu sânge, nu cu tratative cu jidanii care L-au răstignit pe HRISTOS!
  Românii nu vor merge la vot cu nici un partid! Ce va face STS, va umfla iar “statisticile”?!!
  În 34 de ani de saracire a tarii si de constituire a unor caste privilegiate (!!)
  românii s-au saturat de promisiuni!

  Doamne ajută!

  1. Subscriu! Și,cea mai bună soluție,ROEXIT,căt mai repede!PS: cum e cu cetățeniile romănești pe care vrea să le dea musiu George Simeon jevreilor din Israel?vreo căteva sute de mii,acolo…

  2. Sa facem ce putem, dupa masura noastra si mai ales, din nefericire, cât merita aceasta populatie a Romaniei. Nu mai aveti pretentii fantasmagorice atata timp cat stati pe tusa si nu va implicati. Toti se cred puritani si cer ca aur-istii sa fie ca sfintii, insa nu se implica decat foarte putini si astfel nu sunt majoritari. Vrei schimbare, fa ceva in sensul asta, altfel mukles!

 2. @ Mihail Gavriil,

  Aţi spus: „Românii nu vor merge la vot cu nici un partid!”
  E vreo lege prin care alegerile sa fie invalidate, dacă ar vota (de exemplu) doar 3% din populaţia cu drept de vot?
  Dacă nu este… degeaba nu vor merge românii la vot.
  Jigodiile tot se vor vota între ei.
  Slugoii din STS tot vor trăda ţara.
  Şi jigodiile ne vor râde în faţă… pe motiv că au “majoritate”.
  Şi ne vor duce accelerat către sclavia totală.

  1. După ultimele estimări, doar 30% nu vor merge la vot. Va fi mobilizare și din partea sistemului și din partea României profunde. Din cei 30% majoritatea sunt tot conservatori și trebuie treziți. Doar așa nu se va simți furtul lichelelor din STS.

 3. Schimbările de profunzime, de substanță sau de structura a României se vor face curând,dar trebuie întrunite condițiile de mediu politic și MILITAR în Europa.Ursul trebuie sa pornească “sa mănânce carne multă”din carnea amortita a uniunii$$atanisteuropene.Chiar dacă multor admiratori ai VestuluiLuminos li se poateparea o blasfemie,armatele Tarului vor elibera pe europeni din tirania marionetele IudeoMasoneriei Intl. Pentru a treia oară în trei sute de ani.
  Atunci va veni ora răfuielii cu trădătorii de neam instalați pe toate tronurile Europei.
  Permiteți mi sa fiu circumspect fata de partidul lui Simion,pana la proba clara a esenței sale.Si asta nu înseamnă alegeri, ci încercarea ce va veni peste Țară.
  Deocamdată,baletul cu Kippa -fără Kappa nu mă convinge.Howgh!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button