X

Sorin Ilieșiu a pus punctul pe i: Pericolul cel mai MARE ce se instaurează, neomarxismul, care se manifestă astăzi în UE, trebuie CONDAMNAT. Nu se poate ca după tot ce am îndurat să acceptăm reeditarea comunismului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scopul neomarxismului, care se manifestă astăzi în Uniunea Europeană, este neocomunismul, și pentru asta trebuie condamnat, a declarat Sorin Ilieșiu, la o conferință organizată, marți, de AUR. 

Sorin Ilieșiu a menționat că a activat 22 de ani în societatea civilă și a luptat alături de George Simion, Sorin Lavric, Claudiu Târziu și Dan Tanasă pentru condamnarea regimului comunist ca nelegitim și criminal.

„Cred că apelul pentru condamnarea internațională a comunismului trebuie reluat pentru că scopul neomarxismului, care se manifestă astăzi în UE, în Parlamentul European, este neocomunismul.

Nu se poate ca după tot ce am îndurat să acceptăm reeditarea comunismului sub forma neomarxismului.

Așa că neomarxismul trebuie pus la colț și condamnat așa cum a fost condamnat comunismul”, a subliniat Sorin Ilieșiu, avertizând că neomarxismul are potențialul de a duce la o tragedie similară cu cea produsă de comunism, regim politic care a produs peste 100 de milioane de victime în întreaga lume.

Nu în ultimul rând, Sorin Ilieșiu și-a exprimat încrederea că alianța formată în jurul AUR constituie o șansă pentru ca România să își recapete bunăstarea pe care o merită.

Sorin Ilieșiu și-a anunțat, marți, înscrierea în AUR. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Sorin Ilieșiu a spus cu adevărat lucrurilor pe nume. Bravo lui! Să audă nu numai românii, ci tot pământul de la un capăt la altul. Sorin Ilieșiu confirmă astfel zicerea(proorocia):”Va fi un Pitești la nivel mondial”, adică o teroare comunistă(neomarxistă) la nivel mondial. Dacă nici acest adevăr nu ne sperie, adică în sensul de a mișca ceva acum cât încă mai putem, atunci nu ne rămâne decât să ne pregătim serios de mucenicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button