X

Ucrainiancă nemulțumită de serviciile din România: Dulciuri și înfrumusețare de proastă calitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O ucraineancă stabilită la Brașov este nemulțumită de condițiile din România. Aceasta spune că în Ucraina este mult mai simplu să faci o programare la medic, inclusiv online.

„Bună! Sunt ucraineancă și vreau să vă povestesc care sunt dezavantajele, din punctul meu de vedere, a României față de Ucraina. Pe primul loc se află medicina. La noi este mult mai ușor și mai repede să faci o programare la medic. Poți să faci o programare chiar și online prin aplicație,” a spus tânăra în videoclip.

Femeia a mai menționat că România nu oferă bomboane cu ciocolată de calitate și deserturi satisfăcătoare în cafenele, comparativ cu Ucraina, unde aceste produse sunt mult mai gustoase.

„Deserturi și dulciuri. Nu există în România bomboane cu ciocolată delicioase iar deserturile din cafenea nu sunt gustoase, chiar dacă arată foarte bine,” a adăugat ea.

În plus, tânăra a observat că industria frumuseții din Ucraina este mai avansată și mai modernă decât în România. „Sfera frumuseții în Ucraina este mult mai bine dezvoltată și modernă” a explicat ea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

12 comentarii

  1. Da, aici are dreptate ! Toată mâncarea e de proastă calitate, nu doar dulciurile. Brânza are gust de cărămidă, cașcavalul de cauciuc, icrele sunt grețoase, legumele nu mai au gust, porumbul zici că e degerat, prăjiturile sunt toxice, pline de uleiuri rafinate și de chimicale, bomboanele la fel, pâinea se face firimituri, nu o poți mânca, toate mezelurile sunt pline de E-uri, de substanțe toxice și toate aceste produse sunt necomestibile și cu preturi uriașe în raport cu calitatea mizerabilă a acestor pseudo alimente. Până și banala merdenea a devenit o chestie pe care nu o poți ingurgita.

  2. Are dreptate. Serviciile in Romania sunt de proasta calitate dar la preturi maxime. Si ea, o refugiata cu ştaif nu merita sa fie tratata aşa.

    1. Eu am vrut să spun aici că suntem înșelați de producătorii și de comercianții români și străini, care produc aceste mărfuri de calitate inferioară și apoi le vând la prețuri foarte mari, care nu reflectă corect raportul preț, calitate, gramaj, acești producători falsificand produsele și furănd și la greutate, multe produse fiind micșorate și vândute apoi la prețuri mai mari, după această operațiune frauduloasa de înșelare a cumpărătorilor. Deci, aici nu mai contează că ești român sau străin ci faptul că, în calitate de cumpărător, ești înșelat de producător și de comerciant.

  3. Draga tatii fetișcană din Ukraina, fă-ți tu frumos băgăjelul și hai marș acasă la tine unde totu-i bine și frumos. Și ia-i și pe toți conaționalii tăi cu mașini de lux cu tine. Că la noi NU e frumos în primul rând din cauza VOASTRĂ, ar fi mult mai bine dacă toate miliardele alea date de-a-n boulea kriminalilor de la Kiev ar rămâne aici la noi în țară să facem lucrurile așa cum îți plac ție. Deci? Ne scutești de mofturile tale, REFUGIATO?
    Nesimțirea este fascinantă pentru că întotdeauna este nelimitată, întotdeauna vei fi surprins de cât de mare poate fi. Constat asta atât la globaliști cât și la ukrainieni. De fapt… tot ăia-s și unii și alții.

    1. Chiar dacă acești ucrainieni pleacă toți acasă, problema noastră cu această mafie politică și bancară rămâne la fel. Acești politicieni mafioți care fură și devalizeaza bugetul public vor găsi alte cai de a fura și sifona banii publici, pentru că ei asta fac de 34 de ani, au dus România doar pe cai greșite, au aplicat politici economice, industriale, bancare, sociale, fiscale, militare greșite, rezultatele fiind dezastruoase pe toate aceste planuri.

      1. Eu am scris clar și explicit: ”în primul rând” din cauza ukrainienilor, nu ”doar” din cauza lor. Pentru că povestea asta cu ei JUSTIFICĂ cică moral toate furturile și toate jafurile comise în numele ajutorării ukrainei. Odată eliminată problema ukrainistă, furturile și jafurile rămân exact ceea ce sunt: infracțiuni și krime comise de o haită de javre globaliste care-și fac de cap într-o țară cu un popor mult prea tălâmb să pună mâna pe BÂTĂ și să-și facă dreptate.

  4. Poate ca slavii se pricep la dulciuri mai bine… sa vedem cum va fi in Ucraina de aici inainte… Intr-o tara mai mare si mai bogata e normal sa ai servicii mai de calitate…
    In Rusia cum sunt dulciurile?

  5. Pitipoanca ce-i place sa se filmeze si sa posteze orice pentru 2 like-uri!! Avem de-astea si in Romania… si …sunt mai de calitate decat pitipoancele ucrainene!! Unele din ele stiu sa si gateasca (nu doar sa manance din cafenele sau nu stiu de unde)!

  6. Are și n-are dreptate. Are dreptate când spune că avem numai mizerii de mâncat. De la pâine până la ce vreți voi. Aproape nu mai găsești nimic în care să ai încredere. Și țăranul român s-a parșivit în lăcomia lui de a câștiga cât mai mult. Rar mai găsești câte-o băbuță de unde să cumperi o legumă mai aproape de natural. Nici acolo nu-i sigur, pentru ca fondul de semințe s-a distrus de mult. La fel și fructele și restul. Mafiotul de stat român nu face nimic. El e cel care ne urăște cel mai mult. E așa de greu, de ex., să interzici prepararea pâinii din aluat congelat adus de la mama dracului? Și-s multe, multe altele.

  7. Bine ca nu suntem asa de digitalizati ca ucrainienii. Exista dezavantaje dar si avantaje. Am senzatia ca sfera slava, chiar si doar ca sa faca prietenie respectiv conflict cu americanii sunt mult mai aproape de sistemul antihristic chinez. La Bruxelles asa ziceau in pandemie … “ia uite, China… In China…. China, China” La noi se va numi Schengen nu China. Dar este clar ca desi sunt oponenti politic chinezilor asta vor liderii occidentali, un sistem paralel pe model chinez. Putin vrea al treilea sistem pentru lumea slava. Pe urma va veni Antihrist sa uneasca cele trei si se va face programarea la medic instant dar ce folos ca doctorul iti va pune cip (ca sa il chemi pe el mai bine si data viitoare!).
    Saraca ii doresc s-o lumineze Dumnezeu ca daca e migranta si plange dupa inlesniri digitale nu va ajunge prea bine pe acest drum.

  8. Munca nu le place ucrainienilor? Au doar pretenții? Cu ceva timp în urmă a avut loc un târg de joburi ptr ucraineni (cu dedicație). Din cele peste 100 de posturi,nu s-a ocupat nici unul ptr că toți vroiau să fie manageri. Ne-am săturat de ifosele lor până peste cap. Să îi vedeți pe litoral, toți cu mașini scumpe și cazați la hoteluri de lux. Când a început războiul, m-am dus și eu ca deșteapta cu ajutoare.Mentionez că toate lucrurile și produsele de igienă erau noi și sigilate. M-a dezgustat teribil când am văzut cum au început să răscolească printre lucruri și apoi le aruncau pe jos. Fără pic de jenă. Să facă bine și să se întoarcă la ei acasă dacă tot nu le convine nimic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button