X

Cultura morţii: Un nou caz Alfie Evans. O fetiță din Marea Britanie a murit după ce a fost deconectată de la aparate. Părinții ei au pierdut în instanță dreptul de a o transfera la alt spital

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Indi Gregory, o fetiţă în vârstă de opt luni din Marea Britanie, a murit după ce a fost deconectată de la aparate. 

Micuța suferea de o boală considerată incurabilă, astfel încât dreptul ei la viață i-a fost anulat.

Părinții fetiței au pierdut în instanță procesul prin care au încercat menţinerea ei conectată la aparate şi transferul la centrul pediatric Bambino Gesu al Vaticanului de la Roma.

Medicii ei au declarat că fetiţa avea dureri şi suferinţe semnificative, astfel încât o continuare a tratamentului nu era justificată. Instanţa britanică le-a dat dreptate, ultima hotărâre fiind pronunţată vineri, notează Agepres.

Sâmbătă, bebeluşul a fost mutat de la spitalul din Nottingham, în centrul Angliei, la un centru unde a fost deconectat de la aparate.

Tatăl ei a declarat în comunicat că atât el, cât şi mama bebeluşului, Claire, se simt „furioşi, îndureraţi şi ruşinaţi”.

„NHS (Serviciul Naţional de Sănătate – n.r.) şi instanţele de judecată nu numai că au privat-o de şansa de a trăi o viaţă mai lungă, dar au luat şi demnitatea lui Indi de a se stinge din viaţă în casa familiei, acolo unde îi era locul”, a spus el, adăugând că ea nu va fi uitată niciodată.

Săptămâna trecută, guvernul italian i-a acordat fetiţei cetăţenia italiană, într-un demers zadarnic menit să împiedice deconectarea ei de la aparate şi să permită transferul în Italia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sa va mai amintiti festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra – 2012, pe stadionul imens, pe gazonul de fotbal, erau mii de paturi de spital in care erau copii bolnavi, cu asistente la fiecare pat, si in sus, o marioneta mare, de zeci de metri inaltime, un vrajitor imens, cu o bagheta in mână, cu straie de calugar (poate druid). Evident ca orchestratorii din spate sunt in legatura cu oculta satanista vrajitoreasca din insulele Angliei, perfidul Albion, care este capul ocultei mondiale si are legaturi cu pentagrama evreiasca a celor 5 familii de bancheri si cu nobilimea neagra.
    Sacrificiul copiilor… Care nu poate fi impiedicat de parintii lor (eretici catolici), desi umanitar, acești copii ar fi putut fi salvați. Dar sunt timpurile din urmă si vai noua, sa nu se ajungă si la noi așa ceva ..
    Sacrificiul copiilor, sub parinti neputinciosi in lupta cu FIARA, sacrifigiu îngaduit de DUMNEZEU, dar acesti copii vor fi mântuiți la Judecata de Apoi in LUMINA LUI HRISTOS.

    DOAMNE AJUTĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button