X

Mănăstirea Bănceni a fost asaltată de soldați ucraineni. PS Longhin și mulțimea i-au alungat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACTUALIZARE

Veste bună!

Gata. E liniște la Bănceni. Nu i-a lăsat Vlădica să intre până nu vin avocații lui și după ce au văzut ăștia că s-a strâns atâta lume, și-au luat catrafusele și au plecat. Numai creează panică pentru că pe 17, săptămâna viitoare, Vlădica va avea proces și vor să îl stârnească, să îl provoace, să îl panicheze. Dumnezeu și Maica Domnului să îi ocrotească!

Știrea inițială

Mănăstirile Bănceni și Sfânta Xenia din Ucraina sunt înconjurate de soldați. Pomeniți la rugăciune pe Vlădica Longhin cu obștea! Au nevoie de susținere mediatică.

Mănăstirea Bănceni, tocmai a fost înconjurată de o armată cu mitraliere. Mitropolitul Longhin nu mai știe ce să facă și cheamă soldații să-l împuște. În mănăstire trăiesc peste o sută de călugări și zeci de călugărițe care au grijă de 450 de copii abandonați, dintre care 50 sunt grav handicapați. Au blocat toate conturile mănăstirii și amenință că vor lua toți copiii.

Rugați-vă pentru episcopul Longhin și călugării și călugărițele sale.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sfântul Longinus,al cărui nume îl poarta,dimpreună cu toți Sfinții Militari,sa-l păzească sub sfânt acoperământul lor +++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button