X

Ambasadorul Israelului l-a pârât pe Gigi Becali la CNCD

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asztalos Csaba, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminiării, că au primit o plângere din partea ambasadorului Israelului cu privire la declaraţiile patronului FCSB cu privire la conflictul din Israel. ”Nu putem să lăsăm sportul ca o arenă a incitărilor de ură şi discriminare”, a spus acesta, precizând că până nu ajungem la răspunderea individuală a acestor manifestări nu vom face un progres.

”Poate ajungem ca în mod individual persoanele sunt sancţionate.(..) Până nu ajungem la răspunderea individuală a acestor manifestări nu vom face un progres”, a precizat Asztalos Csaba.

Preşedintele CNCD a mai afirmat că trebuie să se ajungă ca la achiziţia biletelor să se dea toate datele personale de identificare. ”Aşa se face peste tot în Europa, nu putem să lăsăm sportul ca o arenă a incitărilor de ură şi discriminare. Până nu se aplică sancţiuni în care cluburile într-adevăr să simtă, nu vom face niciun progres. Şi nu e vorba acum de un club sau altul, că nu am nimic. De exemplu, pot să vă spun că am primit plângere la CNCD din partea ambasadorului Israelului cu privire la declaraţiile patronului FCSB cu privire la conflictul din Israel şi consecinţe şi mai ştiu eu ce, că toată lumea este expertă acum în Orientul Mijlociu şi nu a fost niciodată în Orientul Mijlociu”, a precizat Asztalos Csaba.

Declarațiile lui Gigi Becali despre războiul din Gaza 

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case.

Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi vor spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City”, a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button