X

Turcan să răspundă: De când a ajuns propaganda LGBTQ factor de cultură sponsorizat de stat?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, este luată la întrebări de partidul AUR pentru alocarea de bani de la bugetul ministerului pentru Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” care include și evenimentul „Luna istoriei LGBTQIA+ 2023”.

”Constatăm cu stupoare că statul român, prin Ministerul Culturii, finanțează astfel de evenimente contrare valorilor și principiilor socitetății românești, promovând o propagandă evidentă în spațiul public. Deși există numeroase nevoi cultural urgente în țară și pentru comunitățile românești de peste granițe, observăm că Ministerul Culturii consideră „luna istoriei LGBTQIA+” o prioritate și alege chiar să finanțeze astfel de activități.

Considerați propaganda LGBTQIA+ un factor de cultură în România astfel încât să fie finanțat din bugetul de stat, respectiv Ministerul Culturii?”, scrie deputatul Dan Tănasă într-o interpelare parlamentară

Deputatul vrea să mai afle de la minister și ce sume a alocat pentru acest proiect și care a fost procedura legală și administrativă, respectiv raționamentul care a stat la baza finanțării acestui eveniment.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button