X

Campanie abjectă pe străzile din București pentru promovarea parteneriatului civil între persoane de același sex. Mesaje similare, difuzate pe panouri digitale și în Cluj, Iași și Constanța

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Începând de miercuri, 1 noiembrie, pe străzile din Capitală și-au făcut apariția panouri stradale cu mesaje pro-homosexualitate și în favoarea parteneriatului civil între persoane de același sex. 

Campania a fost lansată de MozaiQ, asociație care promovează drepturile homosexualilor din România. Așa cum au anunțat organizatorii, campania este derulată cu sprijinul financiar Active Citizens Fund- Romania, program finanțat de Islanda, Liechenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Primele panouri care vor difuza materiale vizuale au fost amplasate în Piața Națiunile Unite din centrul Capitalei, astfel de mesaje urmând să apară în mai multe zone din București.

Organizatorii anunță că „cea mai mare campanie media LGBTI din România, prin care vizează promovarea parteneriatelor civile între persoane de același sex și deschiderea unei conversații în România despre drepturile comunității LGBTI.”

Campania va avea patru componente esențiale, respectiv panotajul stradal, campania pe platformele de social media, conținutul video și mesajele radio.

În mesajele de promovare sunt folosite imagini cu medici și cu pompieri.

Mesajele vizuale ale campaniei au fost create de mai multe agenții de creație și advertising, precum: Glitch Shop, Next Advertising Romania, CAP, Cheil Centrade, Rusu+Borțun, Daniel & Andrew, Studio Meka, Orchestra Gologan, Monica Jitariuc și Cristiana Belodan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Parteneriatele civile între persoane de același sex sunt ca bomboanele de ciocolată și alte produse similare. Pentru a fi consumate este necesară publicitatea care descrie deliciile trăite de persoanele care se conformează publicității și trec la consum. Să fim mulțumiți că pe străzi nu întâlnim echipe de homosexuali care să ne îmbie să gustăm aceste delicii gratis și pe loc cu ideea comercială că poate după ce le degustăm acolo în mijlocul trotuarului or să ne placă și o să ne dedulcim la ele. Sau să facă publicitate ciocănind la ușa fiecărui apartament cu oferta personalizată și instrucțiunile de utilizare adaptate. Presimt că nu sunt departe vremurile în care se va proceda așa.
    N-am citit și nici n-am auzit ca în ultimii 6000 de ani să se facă pe undeva, prin lume, publicitate familiei tradiționale, respectiv uniunii consimțite dintre un bărbat și o femeie. O fi din cauză că normalitatea înseamnă să fim homosexuali și fără rușine?

  2. Tactica asta nenorocită de a vorbi despre homosexualitate și homosexuali cât mai des posibil are la bază (pe lângă propagandă) și o inoculare subliminală a societății românești (curată și profund ortodoxă) în acceptarea unui comportament TOTAL deviant drept „normalitate”, dacă cetățenii sunt expuși la el suficient de mult timp și în suficient de multe locuri. De aici, panourile publicitare și încercarea abjectă de-a sensibiliza opinia publică cu sloganul „iubim la fel”. NU, NU iubim la fel!!! Tocmai aici e problema! Acesta NU este un mod de viață alternativ și legitim, câtă vreme presați copiii și tinerii să procedeze similar, amenințându-le nu numai siguranța fizică, dar și pe cea psihică. Oamenii NU pot fi neutri și nici pozitivi la deprinderile și intențiile voastre homosexuale! Cu atât mai mult cu cât ați conceput acest atac pe scară largă asupra Ortodoxiei: la fiecare sărbătoare și la fiecare pelerinaj al Bisericii voi subminați autoritatea morală a acestui popor și credința lui în Dumnezeu prezentându-l ca retrograd și înapoiat, rămas în urmă față de vremurile moderne și de ultimele „descoperiri” ale psihologiei voastre, care se abat complet de la regulile firești.

    Privesc imaginile articolului și-mi dau seama că indivizii ăștia sunt prezentați ca victime, nicidecum ca niște activiști agresivi, ceea ce înseamnă că se încearcă să-i înfățișeze pe oponenții lor ca fiind nu numai homofobi, dar și malefici! Susținătorii din umbră ai curlangiilor au studiat foarte bine comportamentul și mentalitatea heterosexualilor! Scopul e dublu aici: se încearcă să se înlocuiască sentimentul de respingere al oamenilor – față de ei – cu rușine și vină, apoi se dorește macularea celor care se poziționează ca anti-homosexuali, astfel încât omul de rând, mai puțin avizat în manipulările apărătorilor homosexualilor, să-și dorească să se disocieze de asemenea modele, adică de cei care se opun cu înverșunare tacticilor LGBTQ. Parșivi până-n măduva oaselor! Iar eterna solicitare de fonduri din partea diverselor lor asociații, comitete și comiții (vorba lui Caragiale) precum și demonizarea creștinismului-ortodox aparțin acelorași tehnici insidioase ale mișcării lor bolnave, homosexuale! Vai de noi! Este uimitor să constați la ce nivel de manipulare a opiniei s-a ajuns și cât de agresivă a devenit îndoctrinarea ideologică aberantă!

    1. Intenția dumneavoastră este nobilă, dar neinspirată! Numai că românii NU sunt solidari și nu-i veți vedea NICIODATĂ constituiți în patrule civile! Ba mai mult, unii n-au nici cel mai mărunt plan să se implice, pe motiv că nu-i afectează politicile homosexuale ori că nu-i interesează ceea ce se petrece în dormitorul altora. Problema este, că „neimplicații” nu realizează că „evenimentele” cu caracter de promiscuitate din budoarul pederast sunt aduse și PROMOVATE în viețile noastre, ale tuturor celor care apreciem și suntem de acord cu uniunea de veacuri dintre un bărbat și o femeie, netolerând abaterile de la normalitate și nici extincția familiei tradiționale. Chiar și așa, în astfel de condiții, distrugerea NU reprezintă o soluție. De ce? Pentru că ei, deviații, tot neîngrădiți vor rămâne și vor căuta alte metode de-a se strecura, de-a se infiltra în societatea românească, câtă vreme au sprijinul autorităților, creându-li-se bază legală de-a-și pune în mișcare și de-a oferi funcționalitate proiectelor lor aberante. Iar aceste mijloace vor fi mult mai rele, mult mai distructive față de mințile și sufletele copilașilor. Fiind cu creierul cât nuca, indivizii ăștia „pe invers” nu prezintă luciditatea acțiunilor lor; că sunt doar o pârghie nenorocită prin intermediul căreia se va instala un totalitarism criminal care-i va distruge INCLUSIV pe ei, eugenia aplicându-se tuturor categoriilor sociale, indiferent de sex, religie, orientare sexuală, poziție socială.
      În plus, există art. 253 din Codul Penal care se „lasă” cu amenzi penale și cu pedepse cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau, în cazul distrugerilor prin incendiere, cu pedepse de la 3 la 7 ani, mai ales dacă au de suferit persoane de pe urma unor asemenea demersuri.
      Fără dubii, dacă se bazează pe adevăr, Puterea Poporului este imbatabilă! Doar că trezirea, în momentul de față, mult prea târzie, NU mai poate rămâne fără consecințe. Și oricât de mulți doritori asumați ar exista, finalitatea NU se va concretiza într-o lume normală, nici într-o conviețuire pașnică și nici într-un echilibru în creștere al bunăstării tuturor, ci doar într-o agonie fără de sfârșit. Vremea înfruntărilor (indiferent de tipul lor) a cam trecut… Ne-a mai rămas doar aceea a rugăciunii.

  3. Domnul acela,în alb,care se pretinde patriarhul BOR,nu are nimic de mieunat la satanismele astea??Se pare că nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button