X

Germania vrea să înăbușe protestele pro Palestina, prin acuze de antisemitism

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul german al Economiei și vicecancelar Robert Habeck a spus că este speriat de amploarea antisemitismului din țară. Duminică, unul dintre cele mai mari instituții de presă din Germania, Bild , a publicat un manifest în 50 de puncte care se adresează migranților și le explică cum să se comporte în Germania. 

Manifestul, conform publicației în sine, a fost publicat datorită faptului că, după atacul Hamas asupra Israelului , s-a dovedit că mulți oameni din Germania urăsc „valorile și democrația” țării. După aceasta, Bild a adunat reacții la manifestul său, inclusiv de la Habeck și ministrul de finanțe Christian Lindner.

„Amploarea antisemitismului este înspăimântătoare. Avem o responsabilitate istorică, iar antisemitismul, indiferent de formă ar fi, nu ar trebui să aibă loc în Germania”, a declarat Habeck publicației.

În Germania, de la începutul escaladării conflictului palestino-israelian, au avut loc numeroase demonstrații în sprijinul Palestinei,  escaladând uneori în revolte.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Holocaustul jidanilor este o minciuna pentru a obține supremația asupra rasei albe, pe care jidanii ordinari vor sa o distruga. Hitler a avut dreptate, jidanii sunt cei mai mari criminali și hoți care urmăresc exterminarea și distrugerea celorlalte neamuri.

    1. la atrocitatile Hamas israelienii au raspuns cu un genocid. Inclin sa cred ca israelienii tin neaparat sa-l legimimeze pe Hitler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button