X

Semnal de alarmă tras de George Simion în urma unui chestionar Unicef în școlile din România

Președintele AUR, George Simion, a prezentat pe pagina sa de Facebook un chestionar derulat de către Unicef în România, mai exact în școlile din Bacău și Brașov. Chestionarul, care a fost prezentat pe pagina de Facebook a liderului AUR, a stârnit controverse din cauza unei întrebări legate de genul copiilor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit chestionarului, copiii sunt întrebați ce gen sunt, fiind prezentate ca variante: băiat, fată, non-binar și altceva.

Această întrebare a stârnit nemulțumirea lui George Simion, care a comentat pe pagina sa de Facebook: „Imaginea este din chestionarul Unicef pentru Bacău și Brașov. Desigur, noi suntem extremiști și încuiați la minte”.

Din mesajul transmis pe grupurile de părinți din cele două județe, acestora li se cere ca până pe data de 1 noiembrie 2023 să completeze cât mai mulți aceste chestionare, părinți și copii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button